Kemas kini yang menyedihkan untuk dilaporkan hari ini tentang Kahwin Pandangan Pertama pasangan musim 5 Sheila Downs dan Nate Duhon .

Nampaknya perceraian sedang dalam usaha untuk pasangan itu selepas Sheila mendedahkan secara terbuka semalam bahawa dia telah menangkap Nate curang kepadanya. Lebih teruk lagi, dia berkata dia mengakuinya. Yikes.

Sheila tweeted , 'Baru mendapat panggilan daripada wanita yang telah tidur dengan suami saya...wanita yang sama yang dia hubungi semasa berbulan madu.'

Dia kemudian menambah, 'Saya sudah selesai. Saya menghormati perjanjian saya dengan Tuhan. Allah berkata zina adalah cara untuk menceraikan.”

Apabila peminat mula menulis tweet kepada Sheila bagaimana dia mengetahui dengan pasti bahawa Nate telah menipu, dia menjawab dengan mengatakan, 'Dia mengakuinya.'Anda boleh melihat tangkapan skrin tersebut di bawah.

MAFS Sheila Twitter

tweet Sheila

Ini agak mengejutkan kerana pasangan itu baru sahaja bersama dalam pelayaran di Bahamas dua hari lalu melepak dengan pasangan MAFS yang lain Cortney Hendrix dan Jason Carion . Di bawah ialah siaran daripada Jason Instagram

pelayaran mafs

Bagi Nate, dia masih belum menjawab secara terbuka dakwaan menipu Sheila. Sheila juga menyiarkan mesej inspirasi di Instagramnya -

https://www.instagram.com/p/BbI4ZyYjyPe/'https://realityblurb.com/2017/11/19/mafs-update-nate-duhon-files-for-divorce-sheila-downs-insists-he -ditipu/' target='_blank'>di sini .

KEMASKINI #1 – Sheila baru sahaja menyiarkan tweet baru di mana dia mendedahkan Nate telah menipunya dengan wanita lain ini sepanjang perkahwinan mereka.

Ini selepas seorang peminat bertanya kepadanya sama ada ia hanya kesilapan sekali sahaja. Sheila tweeted kembali, 'Ia telah berlaku sepanjang masa. Wanita ini menghantar saya mesej, tarikh, maklumat peribadi tentang perkahwinan kami. Dia ada resit.”

tweet sheila

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT NATE DITIPU DENGAN SHEILA?