Berkahwin dengan Perubatan bintang Buffie Purselle sedang mengorak langkah baru untuk menjadi seorang ibu semasa costarnya Dr Jackie Walters mengakui dia melakukan kesilapan dengan bercakap secara terbuka tentang isu kesuburannya dalam episod minggu lalu.

Setelah sekian lama bergelut untuk hamil, Buffie dan suaminya dr David Pursel mengumumkan bahawa mereka secara rasmi akan melalui laluan surrogacy semasaBerkahwin dengan Perubatanrakaman reunion yang berlangsung pada hari Khamis, 21 November.

'Kami sangat teruja untuk menjadi ibu bapa,' kata Buffie baru-baru ini ORANG . “Keluarga adalah sesuatu yang kami berdua sangat inginkan sejak sekian lama. Kami membuat keputusan dan kami tidak boleh lebih gembira!'

Bintang Bravo itu turut menggunakan Instagram untuk mengumumkan berita menarik itu.

“Kejutan!! Kami sangat teruja!!” Buffie menulis bersama snap tajuk penerbitan. “Terima kasih @people kerana berkongsi perjalanan kami! Terima kasih @bravoandy @gabunion dan @kandi kerana memberi inspirasi kepada kami! ???????? ????”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh justbeingBuffie (@buffiepurselle)

Perjuangan Buffie untuk hamil telah banyak dipaparkan dalam rancangan musim lalu ini. Bintang realiti itu juga mengakui membelanjakan $200,000 untuk cuba hamil secara semula jadi bersama-sama dengan permanian intrauterin dan persenyawaan in-vitro.

'Kami mencuba dan mencuba, dan kami berjaya hamil enam kali, tetapi malangnya kami mengalami enam keguguran,' akui bintang realiti itu. 'Sayangnya, ia tidak [melekat].'

Menurut Buffie dan suaminya, mereka kini sedang mencari pengganti melalui program yang didedahkan oleh seorang rakan dan akan menggunakan lima embrio mereka, tiga lelaki dan dua perempuan 'dari tahun lalu.'

Hanya kurang dari seminggu sebelum Buffy mengumumkan berita bayinya yang menggembirakan kepada dunia, bintangnya Jackie mengambil tanggungjawab untuk mengumumkan bahawa dia 'mandul' semasa pesta keluaran bukunya. Dan seperti yang kita lihat semasa episod itu, Buffie sangat terluka selepas maklumat peribadinya diumumkan ke bilik yang penuh dengan orang.

Tetapi sejak episod itu disiarkan, Jackie telah mengakui dia berasa sedih dengan apa yang dia lakukan.

“Saya benci ia berlaku. Anda tahu, jika saya pasti boleh mengambilnya semula dan melakukannya sekali lagi, kerana saya benar-benar tidak sedar apa yang Buffie mahu kongsikan,” jelas OBGYN kepada Bravo’s Hidangan Harian tentang apa yang berlaku. 'Dan saya pasti boleh mengatakan ia bukan tempat saya untuk berkongsi. Tetapi selepas kami bercakap mengenainya sepanjang kumpulan saya benar-benar fikir ia OK.”

“Jadi, sudah tentu sebagai seorang doktor, dan, anda tahu, seorang doktor bertauliah lembaga yang menjaga ramai selebriti dan orang dari seluruh negara, saya tidak akan berkongsi sesuatu seperti itu sekiranya saya fikir ia tidak OK dengan dia. Awak tahu, saya minta maaf. Saya sepatutnya bertanya kepadanya, dan saya benci bahawa [ia menyakitinya]. Itu yang pastinya paling mengganggu saya,” tambah Jackie.

Selepas klip episod itu dikeluarkan sebelum ia disiarkan, Buffy menggunakan Instagram untuk menyatakan betapa dia dikhianati oleh Dr Jackie.

'Ini adalah salah satu momen yang paling memalukan dan menyakitkan dalam hidup saya.' Buffie menulis pada permulaan catatan panjangnya pada 5 November. 'Saya bangga kerana saya dapat mengatasi kesakitan dan rasa malu saya dan berkelakuan sebagai wanita yang dibesarkan oleh Ibu dan Nenek saya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh justbeingBuffie (@buffiepurselle)

Jackie juga mengakui bahawa mungkin salah faham ini adalah kerana dia dan Buffie menangani situasi seperti ketidaksuburan secara berbeza. Sebagai contoh, dia menggunakan kisah hidupnya, seperti pertempurannya dengan kanser, sebagai 'alat pengajaran' dan tidak takut untuk mendedahkan semuanya.

Walaupun Jackie tidak menyedari betapa sakit hati Buffie pada masa dia membuat komen, dia kemudian menyedari betapa kecewanya dia.

“Hati saya sakit apabila seseorang dihina. Seperti, bukan sifat saya untuk mengaibkan seperti itu. Jadi, jika dia dimalukan atau kerana dia fikir dia dihinakan, saya benci itu,” kata Jackie sebagai respons kepada kiriman Instagram Buffie, yang dia tidak lihat serta-merta kerana dia telah disekat. 'Saya benci saya seorang yang menyebabkan dia menderita seperti itu.'

Sejak membaca siaran Instagram yang panjang lebar, Jackie berkata dia meminta maaf atas apa yang berlaku beberapa kali. Dan dia mengakui bahawa dia tidak pasti apa lagi yang perlu dia katakan kepada Buffie untuk membetulkannya. Setakat ini, kedua-duanya dilaporkan tidak bercakap antara satu sama lain.

'Saya tidak boleh memaksa penyembuhan. Anda tahu, dia perlu mengambil masa dan menyembuhkannya. Jadi, saya tidak mengatakan dia tidak cedera. Ia mengikut masanya sendiri,” jelas doktor itu lagi. 'Jadi, anda perlu menawarkan untuk memohon maaf yang ikhlas dan kemudian membenarkan orang itu sembuh.'

Berkahwin dengan Perubatandisiarkan pada hari Ahad jam 9 malam di Bravo TV

Kredit Foto: Kathy Boos/Bravo, Greg Endries/Bravo