Berkahwin dengan Perubatan bintang Cik Renee aka Renee Byrd aka ibu kepada penyanyi R&B Donell Jones memecah kesunyian dia!

Pengasuh yang terkenal, yang telah ditunjukkan dalam rancangan itu mengutuk dan melemparkan barang kepada bosnya Dr Contessa Metcalfe , sedang menumpahkan semua teh apabila ia datang ke persembahan dan menyelar bekas bosnya dalam proses itu. Dalam satu siri siaran dalam talian, Cik Renee memanggil Dr. Contessa 'ratchet' dan menuduhnya sebagai pembohong. Dia juga menjelaskan bahawa dia adalah sebab Contessa dipilih untuk membuat persembahan yang menyatakan dia adalah jalan cerita Contessa. Aduh.

Selepas penyiaran episod minggu lepas di mana Contessa menendang Miss Renee keluar dari rumahnya selepas dia marah dan kelihatan melemparkan sesuatu kepadanya, Miss Renee membawanya kepadanya Twitter untuk memberitahu sisi ceritanya.

Pertama Cik Renee menyatakan bahawaBerkahwin dengan Perubatanpenerbit telah menolak Contessa pada masa lalu kerana terlalu membosankan, dan hanya memutuskan untuk mengupahnya untuk persembahan itu sebaik sahaja dia muncul dalam gambar. Tangkapan skrin tweet itu ada di bawah.

tweet rindu renee 1Teh menjadi lebih berair apabila Cik Renee juga menyatakan dia sebenarnya telah berhenti bekerja untuk Contessa dan hanya kembali 'bekerja' untuknya untuk tujuan penggambaran. Nampaknya ini adalah sebahagian daripada apa yang membawa kepada kemarahannya kerana dia mahu dilayan lebih sebagai kawan Contessa dan bukannya hanya pengasuh palsunya.

Satu lagi sebab dia kecewa ialah hakikat bahawa dia tidak dibayar untuk membuat persembahan dan merasakan dia 'dipermainkan' oleh Contessa. Cik Renee tweeted , “Tidak benar saya bukan pengasuhnya. Saya [berhenti] bekerja untuknya lama sebelum pertunjukan. Saya membuat persembahan untuknya dan bermain tidak mendapat [sepeser pun] daripadanya.'

Dia juga meminta orang ramai meninggalkan anak lelakinya yang terkenal daripada perkara ini kerana ada yang menyerunya untuk 'mengawasinya.' Tangkapan skrin tweet tersebut di bawah -

tweet rindu renee 2

Akhirnya dia mengulangi sekali lagi bahawa dia memberi Contessa jalan cerita untuk rancangan itu sambil memanggilnya Dr. Ratchet! Tambahan pula dia menafikan sama sekali cemburu terhadap Contessa selepas beberapa peminat menuduh begitu.

tweet rindu renee 3

Sementara itu Dr. Contessa mempertahankan Miss Renee sambil berkongsi siaran mengenainya Instagram halaman selepas episod terakhir. Dia menyiarkan foto mereka berdua dengan kapsyen: “Hendaklah sesiapa di antara kamu yang tidak berdosa menjadi yang pertama melemparkan batu kepadanya.” Yohanes 8:7 #berkahwin dengan ubat#berkahwin”.

Jawatan Contessa bagaimanapun dibuat sebelum Cik Renee mencelah. Contessa masih belum menjawab dakwaannya.

https://www.instagram.com/p/BdjgAbRHUrc/?taken-by=drcontessa

Mesti mengatakan membaca tweet Miss Renee membawa beberapa bentuk pemahaman tentang mengapa dia berasa marah dan bertindak keluar semasa melepak dengan wanita lain semasa Mariah Huq acara hari ibu. Nampaknya dia minum terlalu banyak untuk menguburkan rasa tidak selamatnya sendiri kerana mungkin dia berasa tidak kena pada tempatnya dan sakit hati kerana dia dibawa dalam rancangan itu untuk menjadi 'pengasuh gila' dan bukannya kawan Contessa.

Namun adakah itu alasan tindakan dan tingkah lakunya? Saya akan membenarkan anda menjadi hakim itu. Lagi gambar Cik Renee ada di bawah.

rindu renee anak donnell jones

Berkahwin dengan Miss Renee Byrd dari Medicine bergambar dengan anak lelakinya penyanyi Donell Jones

kahwin dengan ubat miss renee byrd

BERITAHU KAMI – APA PANDANGAN ANDA MENGENAI KOMEN CIK RENEE? ADAKAH ITU MENGUBAH PENDAPAT ANDA TERHADAP DIA?