Mauricio Umansky mungkin sedang bersiap untuk permulaannya musim ke-13 pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , tetapi itu tidak bermakna dia terjerat drama pelakon . Malah, dia sedaya upaya untuk menjauhinya.

Semasa muncul di podcast minggu lepas, the Membeli Beverly Hills ahli pelakon mendedahkan bagaimana dia dan suami lain dalam rancangan itu mengemudi isu isteri mereka sambil menyifatkan siri realiti Bravo sebagai 'toksik' dan menjelaskan mengapa dia percaya francais itu telah menyebabkan begitu banyak penceraian .

“Kami tidak biarkan ia sampai kepada kami. Kami telah membuat perjanjian itu lama dahulu,” Mauricio mendedahkan dirinya dan rakan-rakan suaminya pada episod 8 Disember Sekeping Sampingan Dengan Melissa Pfeister podcast. 'Mereka akan naik dan turun. Mereka perlu kembali bersama kerana mereka perlu membuat penggambaran semula. Jadi pada penghujung hari, ia adalah sebahagian daripada permainan, tetapi kami semua baru saja memutuskan bahawa kami tidak akan menyertainya.'

Walaupun Mauricio tidak terlibat dalam dramaRHOBA, isterinya telah berbuat demikian selama bertahun-tahun. Dan, sepanjang tahun itu, mereka berdua telah berbincang Penyertaan berterusan Kyle .

'Kami bercakap mengenainya sepanjang masa dan kebenarannya, ia adalah persembahan yang agak toksik,' akuinya. “Tiada persoalan tentang itu, bukan? Ramai orang mempunyai pendapat dan itu adalah obsesi mereka [jadi] anda hanya perlu menyesuaikan segala-galanya, jalani perniagaan anda , hiburkan orang ramai dan teruskan menjalani kehidupan dan jangan biarkan ia sampai kepada anda.”Apabila Mauricio ditanya mengapa dia percaya ada banyak penceraian antara Suri Rumah Sejati ahli pelakon, broker barang itu berkata ini semua tentang refleksi.

'Mereka dapat melihat diri mereka sendiri di televisyen, dan mereka dapat melihat hubungan mereka sendiri, dan ramai orang mempunyai persepsi tentang hubungan mereka sendiri berbeza daripada apa itu, dan kemudian mereka melihatnya kerana mereka menontonnya. dan kemudian itu menyebabkan penceraian,” kongsinya. 'Anda melihat cara anda bertindak, isteri anda bertindak, cara hubungan antara anda berdua, dan anda dapat merenung dan melihatnya dari perspektif yang berbeza. Dan apabila anda melakukan itu, anda mula menyedari, 'Holy sh-t.'”

Adapun berurusan dengan orang yang tidak sahih padaRHOBAkadang-kadang, Mauricio berkata dia 'tidak terlalu memberi perhatian kepadanya.' Sebaliknya, dia memberi tumpuan kepada persahabatannya dengan suami lain, termasuk Paul 'PK' Kemsley dan Harry Hamlin .

“Para suami pada [RHOBA] agak tulen, jadi saya bergaul dengan mereka semua dengan baik, dan [RHOBA], Saya fikir lebih daripada beberapa yang lain, ia benar-benar mengenai wanita, dan kami hanya berada di latar belakang dan berseronok dan menyokong, 'katanya. 'Tetapi saya membina beberapa persahabatan yang menakjubkan. PK, dan Harry, mereka telah menjadi kawan baik saya. Saya menyayangi mereka, dan mereka hanyalah orang yang hebat.”

'Satu perkara yang saya lakukan ialah tidak terperangkap dalam B.S. Saya biarkan sahaja,” sambungnya. 'Anda mula terperangkap dengannya, anda mula memandu sendiri pisang. Anda tidak boleh. Jika saya terperangkap dengannya, saya tidak akan dapat membina perniagaan yang saya bina. Tidak mungkin saya mempunyai mentaliti untuk melakukannya.'

Juga, pada podcast, Mauricio mengesahkan dia melakukan yang terbaik untuk menjadi “ sangat menyokong ” peranan Kyle dalam rancangan itu pada setiap masa.

'[Saya] biarkan dia bercakap, biarkan dia melepaskan, biarkan dia bercakap mengenainya, dengar,' kongsinya. 'Anda tahu, itu salah satu perkara yang paling penting ialah benar-benar mendengar. Saya rasa kekecewaan terbesarnya ialah apabila saya tidak bersedia, dan dia mahu bercakap mengenainya, dan saya mempunyai fikiran saya tentang perniagaan dan perkara lain... Itu sukar.'

Dan, mengenai memberi nasihat kepada isterinya, Mauricio berkata, 'Bila-bila masa saya cuba memberi nasihat kembali... Ia tidak sesuai. Jadi saya tidak melakukannya.'

Tdia Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 13 akan masuk ke dalam pengeluaran awal tahun depan.