Kredit: Charles Sykes/Bravo

Mauricio Umansky sedang berdiri Kyle Richards selepas penuh drama musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Sebagai perkara antara Kyle dan kakaknya, Kathy Hilton , kekal tegang kerana dakwaan rakan lama dan bintang bersama Kyle, Tambah Dada , dibuat berkenaan dengan ugutan Kathy terhadap Kyle di tengah-tengah perjalanan pelakon mereka ke Aspen, Mauricio berkongsi pendapatnya tentang adik-beradik itu potensi perdamaian sambil turut mengucapkan terima kasih kepada isterinya, yang katanya 'membuka jalan' untuk isterinya Rancangan realiti Netflix , Membeli Beverly Hills .

'Saya sentiasa menyokong 100 peratus dia, tidak kira apa yang dia lakukan,' Mauricio mengesahkan kepada hos bersama Adrienne Bailon-Houghton dan Justin Sylvester pada episod 22 November DAN! Berita . “Jika dia mahu berdamai, saya rela. Jika dia tidak bersedia untuk berdamai dan dia perlu meneruskannya untuk seketika, saya menyokongnya seribu peratus.'

Walaupun begitu, Mauricio juga percaya Kyle adalah 'seratus peratus' di sebelah kanan mengenai perselisihan mereka, memberitahu Kami Mingguan pada bulan Oktober bahawa pertikaian mereka 'sangat sukar' untuk ditonton, terutamanya kerana fakta bahawa tidak semuanya dapat dilihat.

'Saya tahu banyak perkara yang berlaku di latar belakang, yang tidak betul-betul apa yang dipaparkan di sana. … Sebagai menyokong Kyle, saya rasa Kyle seratus peratus berada di sini tanpa persoalan.”Menurut Mauricio, dia percaya bahawa jika bukan kerana peranan Kyle yang berterusanRHOBA, dia tidak akan pernah tahu begitu banyak tentang menjadi sebahagian daripada siri realiti , begitu juga anak perempuan sulung mereka, Alexia Umansky , dan Kyle yang paling tua, Farrah Aldjufrie .

'Dia pastinya membuka jalan untuk kita semua, dan kini saya mendapat manfaat kerana saya seorang yang dapat mengadakan persembahan dengan anak perempuan saya dan anak-anak saya,' kongsinya di E! Berita.

Dan semasa temu bual yang sama, Farrah mengakui bahawa apabila menjadi anak kepada bintang realiti, dia belajar banyak sepanjang perjalanan, termasuk 'tidak bergaduh' dan ' bukan untuk menyelak meja .”

'Terdapat banyak perkara yang saya akan mengikuti jejaknya, dan saya lebih suka dia daripada tidak melakukannya, saya akan katakan,' jelasnya.

Membeli Beverly Hillsmusim pertama sedang distrim di Netflix.