Kredit: Charles Sykes/Bravo

Mauricio Umansky melemparkan sedikit naungan kepada isteri Kyle Richards bekas sahabat karib, Lisa Vanderpump , pada malam Rabu episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Sebelum menamakan Garcelle sebagai pelakon terhangat Suri Rumah Sebenar Beverly Hills selain Kyle, bertindak balas terhadap Erika Jayne 's ramalan perceraian kira-kira Dorit Kemsley dan Paul 'PK' Kemsley , dan banyak lagi, the Membeli Beverly Hills star mendedahkan Bravolebrity paling biadap yang pernah dia temui.

'Saya akan buang Lisa Vanderpump,' jawab Mauricio pada episod 30 November WWHL .

Mauricio kemudian berkata 'Garcelle' ialah ahli kedua terhangatRHOBAmembuang dan tertanya-tanya di mana Erika akan mendapat idea yang begitu liar soal Dorit dan PK.

“Semua orang tahu PK seperti jodoh saya dan abang saya. Mereka mempunyai hubungan yang hebat. Maksud saya, saya tidak tahu di mana Erika datang dengan itu. Tetapi saya melihat mereka semua baik dan kukuh,” katanya mengesahkan pada WWHL: Selepas Tayangan .Kembali pada siaran langsung, Andy Cohen menyebut bahawa Mauricio Umansky ialah salah seorang suami pelakon yang paling lama berlakon Suri Rumah Sejati francais dan meminta dia untuk mawar dan duri pengalaman.

“Hanya semua kenangan yang telah dirakam. Portia berusia satu tahun ketika kami mula membuat penggambaran dan saya ingat bahawa… [Pertunjukan itu] juga menjadikan kami sangat rapat sebagai sebuah keluarga hanya [kerana] semua perkara yang muncul dalam televisyen realiti jadi itu sangat bagus,” kata Mauricio. mawarnya.

Dan mengenai durinya, dia berkata, 'Anda tahu, anda berada dalam perhatian, [ada] sekumpulan khabar angin, semua omong kosong yang datang dengannya, sama ada adik-adiknya dan keluarga atau khabar angin atau apa sahaja, semua perkara itu, itu pasti duri.

Kemudian, semasa permainan 'Kebenaran atau Minuman,' Mauricio diminta untuk meletakkan kedudukan sebagai broker barang Penyenaraian Juta Dolar: Los Angeles daripada yang terbaik kepada yang paling teruk.

'Itu mudah. Saya suka kebanyakan orang ini. Saya akan pergi dengan Josh Altman , Josh Flagg , Tutor Tracy , dan Fredrik Eklund , dan hanya kerana Fredrik tiba lewat . Dia bukan lelaki L.A. sebenar. Dia seorang lelaki New York dan yang lain daripada mereka adalah orang L.A. yang sebenar,” jelas Mauricio.

Juga padaWWHL, Mauricio bermain permainan 'Bolehkah Anda Pertahankan,' di mana dia ditanya sama ada dia boleh mempertahankan Kyle kerana melarikan diri dan bukannya mempertahankan kakaknya, Kim Richards , di tengah pertelingkahan Kim di Amsterdam dengan Tambah Dada , yang dicadangkan oleh Kim ialah menghadapi masalah di rumah dengan suami Harry Hamlin .

'Terdapat banyak perkara di sebalik itu jadi ya,' dia mengesahkan.

Mauricio juga mempertahankan Kyle kerana tidak campur tangan dalam Aspen ketika Rinna memilih untuk memesan Kendall Jenner 's tequila dan bukannya jenama kakaknya Kathy Hilton dilaburkan dalam.

'Saya tidak fikir Kyle mempunyai petunjuk bahawa Lisa Rinna memesan sesuatu yang bukan Casa Del Sol jadi ya,' jelasnya.

Mauricio kemudiannya mempertahankan dakwaan Kyle bahawa Dorit bertele-tele, mengatakan ia adalah 'satu fakta.' Dia juga mempertahankan kecintaannya terhadap kaftan yang mengalir, mengakui dia juga menyayanginya, sebelum bertindak balas terhadap Kyle yang membandingkannya hubungan dengan Vanderpump untuk bermain catur dengan Bobby Fisher .

'Saya 100 peratus mempertahankannya mengenai perkara itu,' katanya.

Membeli Beverly Hillsmusim pertama sedang distrim di Netflix.