Meghan King Edmonds sedang proaktif apabila melibatkan anaknya Hart baru-baru ini diagnosis dengan kerosakan otak yang tidak dapat dipulihkan .

Selepas mendedahkan minggu lalu bahawa kanak-kanak berusia 13 bulan itu telah didiagnosis dengan 'Leukomalacia Periventricular minor di kedua-dua belah otaknya' dan 'berisiko untuk didiagnosis dengan Cerebral Palsy,' bekasnya. Suri Rumah Sebenar Orange County star mengambil Kisah Instagramnya untuk berkongsi butiran terapi fizikal Hart.

“Hart suka buaian ini di PT! Ia membantu dia membina perutnya dan menstabilkan terasnya untuk memberinya keseimbangan dan kekuatan yang lebih baik,' tulis Meghan, melalui Kami Mingguan , dalam kapsyen video ahli terapi Hart menolaknya dengan lembut di atas buaian.

Dalam klip lain, Meghan memberitahu penonton dalam taliannya bahawa Hart 'terganggu oleh mana-mana kanak-kanak lain... terutamanya jika mereka mempunyai satu set 'roda'... itu sangat hebat baginya.'

Meghan King Edmonds Melakukan Rawatan dan Terapi untuk Son Hart Selepas Diagnosis Kerosakan Otak



Kemudian, Meghan berkongsi siaran ketiga Hart yang sedang tidur dan saudara kembarnya, Hayes, dalam kereta sorong mereka. Dia berkata Hart sedang berhadapan dengan 'kesan sampingan [sic] hari PT.'

Pada bulan Jun, selepas All About The Tea menerbitkan tangkapan skrin perbualan antara suami Meghan, Jim Edmonds , dan perempuan simpanannya yang didakwa , seorang 'puan besbol,' Meghan pertama kali mendedahkan kepada peminat dan pengikutnya bahawa mungkin ada yang tidak kena dengan anaknya . Kemudian, kurang daripada dua minggu kemudian, ketika Jim menafikan mempunyai hubungan fizikal dengan wanita itu, Meghan berkongsi gambar dirinya dan Jim di hospital bersama Hayes .

Selepas mengesahkan anaknya telah didiagnosis dengan 'kerosakan otak yang tidak dapat dipulihkan' dalam catatan blog bertajuk 'My Hart,' Meghan berkata dia dan Jim kekal bersatu dan positif.

“Kami tidak dikompromi atau dihukum kerana mempunyai anak berkeperluan khas (walau apa pun maksudnya atau tidak!), kami DIBERKATI,” katanya kepada peminat. “Saya akan meneruskan tentang perkara ini lain kali tetapi hanya tahu bahawa saya tidak melihat diagnosisnya sebagai apa-apa tetapi hadiah: kami dipilih untuk menentang orang istimewa ini. Saya benar-benar merasakan seolah-olah kami telah berganda dan memenangi tangan yang tidak diingini. Sungguh.”

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Instagram