Meghan King Edmonds ‘suami, Jim Edmonds , sedang melawan kerana dia terus menghadapi dakwaan hubungan sulit.

Selepas mengaku menghantar mesej teks yang tidak sesuai kepada wanita lain , yang dilaporkan termasuk gambar zakarnya dan video melancap, Jim menegaskan dia 'tidak pernah menyentuhnya'. Dia menyelar wanita itu kerana membuat 'dakwaan palsu' terhadapnya.

'Ini adalah dakwaan palsu, sungguh jenaka,' kata Jim Kami Mingguan pada 15 Jun. “Sungguh menakjubkan apa yang orang boleh buat. Anak ayam ini marah saya kerana menolaknya.”

Minggu lalu, All About the Tea berkongsi laporan di mana mereka mendakwa Jim telah menipu isteri keduanya, Allison Jayne Raski , dengan 'puan besbol' yang dikatakan. Mereka berkata dia berhubung semula dengan wanita itu pada Mac tahun lalu , bila Meghan menjangkakan anak kembar mereka .

'Saya menghantar teks, yang salah,' Jim mengakui, 'tetapi saya tidak pernah menyentuh gadis ini atau pernah bertemu dengannya sehingga - saya bertemu dengannya sekali selama satu minit di bawah stadium di Atlanta untuk mengetahui mengapa dia mahu menetapkan saya dan mengugut untuk mengatakan kami mempunyai hubungan sulit. Tanpa sebab selain untuk saya memberikan wang kepadanya.”'Saya terlibat dalam perbualan yang tidak sesuai dengan orang ini,' sambungnya. “Tidak pernah wujud sebarang jenis hubungan atau hubungan fizikal. langsung tiada. Ini adalah seseorang yang cuba mengaut keuntungan dari nama saya. Saya sedar dia telah melakukan ini kepada orang lain pada masa lalu.

Menurut All About the Tea, Jim merundingkan perjanjian tanpa pendedahan dengan wanita itu sebelum teks, foto dan videonya dibocorkan. Dia kini merancang untuk mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

'Peguam saya memiliki dokumen di mana orang ini telah mengaku mereka-reka sebahagian besar 'cerita'nya,' jelas Jim.

Jim juga memberitahu Kami Mingguan bahawa dia dan Meghan 'tidak pernah' mengalami masalah rumahtangga .

Semasa Meghan dan Jim cuba untuk mendamaikan perkahwinan mereka, dia memberi tumpuan kepada tiga anaknya: kembar berusia satu tahun Hayes dan Hart dan anak perempuan Aspen yang berusia dua tahun. Pada hujung minggu Hari Bapa, dia berkongsi cerita comel foto di Instagram Stories tentang anak lelakinya yang cuba melarikan diri dari 'penjara bayi.'

RHOC Meghan King Edmonds Hari Bapa Bersama Kembar

Selain daripada mendapat sokongan daripada bekas rakan pelakon RHOC Vicki Gunvalson , Meghan juga menerima beberapa kata-kata baik daripada Hakim Tamra , yang mengulas tentangnya Instagram pos pada hujung minggu.

“Hati saya sakit untuk awak Meg. Saya harap saya dapat memeluk anda dengan erat,” tulis Tamra.

Hakim Tamra mengulas mengenai skandal curang suami Meghan King Edmonds Jim

Meghan dijangka buat cameo pada musim ke-14 akan datangSuri Rumah Sebenar Orange Countymusim panas ini.

Kredit Foto: Instagram, Vince Flores/startraksphoto.com