Meghan King Edmonds sedang membuka cerita tentang hubungannya sekarang dengan suami Jim Edmonds berikutan skandal penipuan.

Hanya sebulan lebih selepas itu mesej teks yang mengejutkan dihantar antara Jim dan perempuan simpanannya yang didakwa , Jennifer McFelia Villegas , telah bocor, bekas Suri Rumah Sebenar Orange County star mengesahkan status perkahwinannya dan menjelaskan cara dia mengatasi pengkhianatan suaminya yang mengejutkan.

'Kami masih berkahwin, kami masih bersama, kami tidak berpisah,' jelas Meghan semasa temu bual dengan Surat Harian pada 22 Julai. “Kami berada di rumah keluarga, kami berada di katil yang sama. Kami tidak menjalani terapi, kami bercakap… Dengan setiap hari kepercayaan akan dibina semula, sama seperti dalam mana-mana hubungan yang telah terjejas teruk.”

Walaupun Meghan pada mulanya mengakui bahawa dia tidak pasti dia boleh mempercayai dakwaan Jim tentang hubungan sulitnya bukan fizikal, dia kini berkata dia tahu suaminya tidak akan menyentuh Jennifer kerana dia kelihatan 'kasar' dan 'menjijikkan.'

'Saya tahu dia tidak akan menyentuhnya. Itu membantu saya,” jelasnya.Menurut Meghan, dia mandi selepas mengetahui berita tentang SMS suaminya yang tidak sesuai , yang termasuk mesej video Jim menggembirakan dirinya dihantar kepada Jennifer pada hari Meghan menyambut anak kembar mereka . Kemudian, di tengah-tengah perasaan sangat bersendirian dan sedih, dia berhadapan dengan Jim di FaceTime.

'Dia sangat emosional, menangis dan menyesal,' katanya. 'Tetapi semasa kami bercakap saya hanya mahu mengeluarkan segala-galanya, mendapatkan kebenaran dan mula membina.'

Selepas bercakap dengan Jim, Meghan mengetahui ada tiada hubungan fizikal antara dia dan Jennifer. Meghan menyelar wanita lain kerana mengintainya.

“Wanita ini penipu. Dia pergi mengejar begitu ramai pemain besbol. Dia keluar untuk mendapatkan wang dan dia mendapatnya, kemudian dia pergi ke yang seterusnya, 'jelas Meghan. “Ia adalah satu perkara yang mengumpan. Dia akan melakukan itu dan teruskan. Percayalah saya masih marah kepadanya tetapi apabila saya mengetahuinya, bagaimana dia, saya dapat menyatukan keluarga kami. Ia sebenarnya menjadikannya lebih mudah ditanggung.”

'Saya tidak boleh berhubung dengan seseorang seperti itu kerana saya tidak bermoral,' tambahnya.

Juga semasa temu bualnya, Meghan membuka tentang anaknya Hart diagnosis kerosakan otak baru-baru ini dan mengesahkan bahawa kerosakan tidak progresif.

“Kami masih belum tahu bagaimana ia akan memberi kesan sepanjang hayatnya, seperti bercakap dalam ayat atau kebolehan fizikalnya… Saya hanya berharap semua tindakan intervensi awal yang kami lakukan sekarang akan membantunya dan oleh tadika. dia tidak akan melakukan terapi lagi sama sekali,” katanya.

'Iman saya membantu saya dengan segala-galanya dan saya mempunyai keluarga di sini di Missouri,' Meghan meneruskan. “Saya berdoa agar keadaan kembali seperti dahulu tetapi lebih baik. Kami tidak mahu keadaan menjadi sama atau lebih teruk. Kami hanya mempunyai satu tempat untuk pergi dan itu lebih baik.'

Suri Rumah Sebenar Orange County akan kembali ke Bravo TV pada 6 Ogos pada pukul 9 malam. untuk musim 14.