Meghan King Edmonds ' anak lelaki, Hart, mempunyai 'kerosakan otak yang tidak dapat dipulihkan.'

Yang dahulu Suri Rumah Sebenar Orange County star berkongsi berita yang menyedihkan tentang anak lelakinya yang berusia setahun di blognya.

“Sejak dia dilahirkan, saya tahu ada sesuatu yang berbeza dengan Hart. Para jururawat bersusah payah meluruskan kakinya untuk mengukur panjangnya. Dia menyusu dengan kuat, cetek, dan kerap sehingga saya berdarah dan dia meludah hitam,” dia bermula dalam a jawatan bertajuk 'Hart Saya.'

Selepas kelahirannya, Hart mengalami beberapa isu, yang cuba diperbetulkan oleh Meghan. Dia membawa anaknya ke beberapa doktor, termasuk pakar kiropraktik, pakar oftalmologi pediatrik, dan pakar pediatriknya, dan mereka memberi jaminan bahawa dia baik-baik saja. Walaupun selepas meminta pakar pediatriknya untuk mendapatkan rujukan pakar neurologi, dia yakin bahawa tiada apa yang salah dengan Hart.

“Saya kemudian merayu kepada pakar neurologi yang pakar dalam Cerebral Palsy (saya melompat melalui gelung untuk mendapatkan temu janji ini, begitu banyak gelung) dan dia berkata dia mungkin baik-baik saja. Saya kemudian memohon untuk melakukan MRI,” dedah Meghan.Menurut Meghan, dia membawa Hart ke MRI elektif lapan hari selepas 'bahagian bawah jatuh' dari hidupnya.

'Tiga hari kemudian pakar neurologi Hart menghubungi saya. Hart mempunyai Leukomalacia Periventrikular kecil di kedua-dua belah otaknya, tetapi lebih-lebih lagi di sebelah kanannya. Dia berkata bahawa ini menjelaskan semua kebimbangan saya: ketegaran pada ototnya, pencapaian fizikal yang (agak) tertangguh, kekurangan kecairan dengan pergerakan lengan dan kaki, kekakuan pada sendi, kelemahan di bahagian bawah punggungnya, penggunaan yang agak digemari. sebelah kanannya,” jelas Meghan.

Keadaan Hart lazimnya berlaku dalam acara perdana. Kerana Hart tidak dilahirkan pramatang, doktornya mengesyaki kerosakan otak entah bagaimana berlaku 'beberapa bulan sebelum dia dilahirkan' dan mengesahkan dia menghadapi kemungkinan diagnosis Cerebral Palsy.

'Hart mempunyai kerosakan otak yang tidak dapat dipulihkan, ia dipanggil PVL,' kata Meghan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Sebaik sahaja Meghan mengetahui keadaan anaknya, dia segera menghubungi suaminya . Dia juga segera mendaftarkan anaknya dalam terapi, yang sebelum ini telah dinafikan.

'Malam itu Jimmy dan saya keluar untuk makan malam buat kali pertama dalam beberapa minggu,' dia ingat. “Saya menjelaskan kepada Jimmy bagaimana kami tidak dikompromi atau dihukum kerana mempunyai anak berkeperluan khas (apa pun maksudnya atau tidak!), kami diBERKATI. Saya akan meneruskan tentang perkara ini lain kali tetapi hanya tahu bahawa saya tidak melihat diagnosisnya sebagai apa-apa tetapi hadiah: kami dipilih untuk menghadapi orang istimewa ini. Saya benar-benar merasakan seolah-olah kami telah berganda dan memenangi tangan yang tidak diingini. Sungguh.”

Berita sedih ini datang hanya beberapa minggu selepas suami Meghan, Jim Edmonds, telah didedahkan kerana mempunyai hubungan teks yang tidak sesuai dengan perempuan lain.

Meghan King Edmonds ialah dijangka membuat penampilan cameo padaRHOCmusim 14, yang tayangan perdana pada 6 Ogos pada pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Instagram