Kredit: Michael Simon/startraksphoto

Melissa Gorga ibunya, Donna Marco , dan kakak, Lysa Simpson , telah ditimbang saga yang berterusan berkenaan sama ada Melissa dan suaminya , Joe Gorga , menyertai Suri Rumah Sebenar New Jersey di belakang kakak iparnya dan kakaknya, Teresa Giudice , untuk musim ketiga.

Ketika peminat menanti musim ke-13 akan datang daripada siri realiti Bravo, yang akan memperincikan Gorgas terbaru jatuh dengan Teresa, Donna dan Lysa bertindak balas kepada penerbit Charles King Pengesahan baru-baru ini bahawa Teresa tidak tahu bahawa Melissa dan Joe menandatangani untuk membuat persembahan.

Selepas anRHONJhalaman peminat dihidupkan Instagram menyiarkan petikan daripada Carlos, yang berkongsi maklumat semasa muncul di Heather McDonald 'sScoo Berairp podcast, Donna dan Lysa berkongsi pendapat mereka dalam beberapa komen, yang ditangkap melalui tangkapan skrin olehSemua Tentang Suri Rumah Sebenardan dikongsi sendiri Instagram muka surat.

'Siapa peduli 13 tahun yang lalu ... ini 2022,' tulis Lysa.

Dan Donna mengulangi kenyataan yang sama, bertanya, 'Siapa peduli 12 tahun yang lalu!!!'Ibu dan Kakak Melissa Gorga di Gorgas Menyertai RHONJ Di Belakang Teresa Giudice

Semasa penampilannya diJuicy Scooppodcast pada bulan Jun, Carlos mendedahkan bahawa Teresa ' tidak mempunyai idea ” bahawa Melissa dan Joe telah menyertai rancangan itu dan berkongsi reaksinya apabila dia mendapat tahu.

'Dia berkata, 'Ya ampun, saya baru mengetahui bahawa kakak ipar saya dan abang saya adalah ahli pelakon dalam rancangan ini. Saya tidak tahu itu sehingga sekarang.’ Dia tidak tahu,” katanya. 'Dia [sedang] panik, 'Apa yang perlu saya lakukan? … Saya tidak tahu Carlos, ini gila. Itulah keluarga saya. Saya tidak mahu bergaduh dengan keluarga saya.’”

'Dia mendapat tahu kerana mereka akhirnya mendedahkan kepadanya - bukan 'mereka' penerbit - bahawa, 'kakak ipar dan abang anda berada di dalam rancangan itu. Anda perlu pergi ke [pembaptisan] ini,'' tambahnya.

Beberapa bulan kemudian, semasa episod podcast Carlos,Realiti Bersama Raja, Teresa bertindak balas kepada Carlos tampil dengan maklumat tentang kakak ipar dan abangnya.

'Saya sangat gembira kerana [Carlos] akhirnya berkata benar tentang bagaimana perkara itu berlaku kerana saya telah mahu kebenaran terungkap selama lebih 10 tahun,' kata Teresa. 'Saya memerlukan seseorang untuk mengesahkan kebenaran kerana ia adalah kata-katanya menentang saya, dan itulah sebabnya dia terlepas dengannya selama ini.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.