Melissa Gorga semakin berterus terang mengenai perkahwinannya selama 13 tahun.

Dalam temu bual baru, the Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang secara mengejutkan mendedahkan perkahwinan itu kepada suami Joe Gorga adalah 'tidak mudah.'

'Ia tidak mudah,' Melissa, 38, memberitahu ET Dalam Talian . “Saya selalu cakap perkahwinan itu tidak mudah. Kami bertengkar sepanjang masa.”

Dia bagaimanapun menegaskan bahawa walaupun masalah perkahwinan mereka, mereka membentuk pasukan yang baik.

Melissa menambah, “Tetapi kami berdua mempunyai matlamat akhir yang sama, saya fikir, dan kami berdua menyayangi anak-anak kami … menyayangi kehidupan keluarga. Kami sama, kami serasi.'Dia juga ditanya apa yang mengikat perkahwinannya dengan Joe selepas 13 tahun dan tiga anak bersama - 12 tahun Antonia , 10 tahun Gino dan 7 tahun Joey .

'Saya fikir anda perlu berkahwin dengan seseorang yang mahukan perkara yang sama yang anda lakukan,' katanya. 'Kami hanya mahu bersama anak-anak kami, pergi bercuti dengan anak-anak kami, dan kami berpihak. Jadi, kita sebenarnya. Kami bekerja keras, bermain keras. Jadi, ia berfungsi.”

Dalam berita RHONJ yang lain, Radar Dalam Talian melaporkan bahawa Bravo telah mengarahkan Suri Rumah New Jersey untuk berhenti bergaduh di Twitter!

Sebabnya? Nampaknya rangkaian itu mahu mereka menyimpan beberapa drama untuk perjumpaan semula.

'Semua orang menghadapi masalah untuk semua bercakap sampah yang mereka lakukan antara satu sama lain,' sumber rangkaian mendedahkan.

'Bravo sudah cukup dan mengadakan pertemuan dengan semua wanita,' sumber itu menyambung. 'Semua orang diberitahu untuk berhenti bergaduh dalam talian dan mereka perlu menyelamatkan drama untuk perjumpaan semula!'

Orang dalam menambah bahawa 'Bravo suka drama itu, tetapi mereka tidak mahu wanita itu bercakap terlalu banyak, mereka mahu pertemuan semula itu menamatkan musim dengan hebat.' Oh Bravo yang licik itu!

Episod baharu RHONJ disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIRKAN TENTANG KOMEN MELISSA DAN EPISOD BARU RHONJ?