Kredit: Charles Sykes/Bravo

Melissa Gorga ialah penat bergaduh untuk hubungan yang Teresa Giudice “tidak mahu.”

Semasa episod terbaharu podcastnya, yang dipaparkan Shahs of Sunset tawas Mercedes 'MJ' Javid sebagai tetamu, the Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon memberi reaksi terhadap komen yang dibuat MJ tentang dia dan suaminya Joe Gorga 's perselisihan keluarga yang berterusan dengan dia kakak ipar .

“Suatu hari nanti anda akan berada di atas kerusi goyang anda, dan kita semua akan melihat ke belakang pada masa ini, dan sudah pasti perkara yang fenomenal budaya yang kita semua lakukan jadi satu-satunya persoalan ialah, adakah dia akan boleh terima ke? Saya rasa itu tentang dia, dan ia tidak ada kaitan dengan orang lain, bukan?” MJ bertanya pada episod 3 November PodcastOne Melissa Gorga Pada Paparan .

'Betul,' jawab Melissa, 'Dan sejujurnya, kadang-kadang sangat sukar untuk terus berjuang untuk hubungan yang orang lain tidak inginkan.'

SebagaiRHONJpeminat mungkin tahu, Gorgas mengalami pergaduhan besar-besaran dengan Teresa semasa penggambaran episod akhir daripada musim 13 . Dan dalam beberapa minggu selepas itu, mereka benar-benar terasing, dengan Melissa dan Joe menarik diri daripada Teresa dan Luis Ruelas ' perkahwinan 6 Ogos .Beralih ke rancangan itu, Melissa mengakui ada satu perkara utama yang mengganggunya tentang penyuntingan.

'Saya perhatikan sepanjang masa dalam penyuntingan, saya menjeling kepada orang yang salah. Saya seperti, 'Tunggu, saya membulatkan mata saya di sana, bukan di sana. Mengapa anda membuat ia kelihatan seperti saya berguling…’ Itu sentiasa membuat [saya gila],'” jelasnya. 'Apa yang saya sedar ialah saya perlu menenangkan ekspresi saya.'

Bercakap tentang rancangannya sendiri,Shahs of Sunset, yang dibatalkan awal tahun ini selepas sembilan musim, MJ mendedahkan kekesalannya yang paling besar.

“Saya rasa ia mesti menjadi apa yang kita bincangkan minggu ini. Agak mudah untuk mengatakan bahawa jika saya boleh memutarkan masa, saya ingin menulis semula sejarah dan tidak pernah biarkan mereka gugur ,” katanya mengenai suaminya Tommy Feight dan castmate solat farahan .

Sebelum rakaman podcast itu, MJ mengalami sedikit salah faham.

'Kami melompat pada pod ini sekarang dan Melissa dalam video dan saya seperti, 'Tunggu sebentar, saya fikir kami tidak membuat video, saya fikir kami tidak membuat video!' Dan dia seperti, 'Tidak, cuma untuk kita berjumpa,' dan saya seperti, 'Gadis, saya tidak memakai coli, saya tidak memakai baju. Saya tidak memakai apa-apa,' Dan dia seperti, 'Baiklah, tetapi bagaimana? Seperti, apakah latar belakang di sebalik mengapa anda tidak?’ Dan saya seperti, ‘Sejujurnya, saya tidak tahu,'” dia ketawa.

Juga dalam rancangan itu, Melissa teringat terjumpa kostum Halloween yang pelik di rumahnya.

“Jadi, saya bawa kotak Amazon ini ke rumah saya… Saya membukanya, ia adalah kostum Joker yang besar, seperti besar. Saya seperti, 'Saya tidak memesan ini. Tiada seorang pun daripada anak-anak saya akan menjadi Joker.’ Saya seperti, ‘Apakah ini?’ Tidak pernah melihatnya lagi,” katanya.

Kemudian, selepas melupakannya sepenuhnya, ia muncul di Instagram.

'Siaran teman wanitanya, dia Harley Quinn, dia Joker. Dia mendapat rantai itu. Saya seperti, ‘Apakah ini?’ [Jadi] saya menyiarkannya semula,” kongsinya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.