Mercedes 'MJ' Javid baru-baru ini mengambil a peranan baru sebagai ibu kepada anak pertamanya , adalah Shams Francis Feight , tetapi malangnya, ada kemungkinan peminat tidak akan dapat melihat kehidupan barunya sebagai ibu Shahs of Sunset .

Menurut laporan baru, majoriti pelakon telah pun memulakan penggambaran untuk rancangan musim kelapan yang akan datang tetapi apabila ia berkaitan dengan Mercedes, dia dilaporkan berada dalam sedikit kebuntuan dengan Bravo TV kerana dia juga berdepan pertelingkahan dengan bekas bestie. solat farahan .

'[Mercedes] sedang menunggu perjanjian yang mencerminkan sumbangannya kepada rancangan itu,' kata orang dalam Muka surat Enam pada 2 Mei.

Walaupun Mercedes masih belum kembali ke produksi dalam siri ini, orang dalam berkata bahawa jalan cerita berdasarkan hubungan tegangnya dengan Reza telah menjadi titik fokus episod baharu.

'Walaupun dia belum berada di set, drama itu berkisarkan dia dan BFFnya Reza Farahan,' kata orang dalam. 'Dia menyekatnya di media sosial semasa dia berada di ICU bersalin.'Bulan lepas, selepas menahan a kehamilan berisiko tinggi , kebanyakannya dia dihabiskan untuk rehat tidur , Mercedes selamat melahirkan anak pertama bersama suami Tommy Feight . Bagaimanapun, selepas mengalami komplikasi semasa kelahiran, Mercedes telah dibawa ke ICU dan sebenarnya tidak pegang anaknya buat kali pertama sehingga keesokan harinya .

Malangnya, sepanjang pahit itu, Mercedes tidak menerima sebarang sokongan daripada Reza, atau majoriti rakan pelakonnya yang lain.

Menurut Halaman Enam, Sherwin Roohparvar adalah satu-satunya pelakon yang melawat Mercedes selepas penghantaran.

'Rakannya selama 30 tahun [Reza] tidak menghubunginya semasa bersalin atau selepas bersalin dan tidak cuba melihat bayi itu,' jelas sumber itu. 'Dia percaya bahawa Reza memberi tumpuan kepada masalah perkahwinannya sendiri dan dirinya sendiri.'

Shahs of Sunsetmusim lapan dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Trae Patton/Bravo