Mercedes 'MJ' Javid dan bekas kawan baiknya, solat farahan , berselisih dan dalam catatan Instagram baru-baru ini, suami MJ, Tommy Feight , membelanya ketika dia berkongsi foto MJ terbaring tidak sedarkan diri selepas melahirkan anak.

Selepas didakwa merosakkan rumah Reza dan suaminya, Adam Neely , Tommy melayari Instagram untuk mempertahankannya Shahs of Sunset isteri bintang terhadap bekas kawan baiknya, yang dia menyatakan 'meminimumkan' apa yang dia lalui semasa rumit kelahiran anak mereka , Syams Francis , dalam siri mesej teks yang bocor.

“Beginilah cara isteri saya menghabiskan 2 hari pertamanya sebagai seorang ibu – tidak syak lagi ia adalah pengalaman paling menakutkan yang pernah saya lalui, saya tidak pernah merasa begitu keseorangan dan tidak berdaya dan sekarang saya tidak dapat memikirkan pengalaman ini tanpa hancur - dia seorang pahlawan dan lebih kuat daripada mana-mana wanita yang saya kenal - dia adalah Ratu saya wira saya dan alam semesta saya,' tulisnya dengan gambar MJ di hospital, di mana dia menjalani pembedahan yang menyelamatkan nyawa dalam bulan April.

'Saya tidak akan membiarkan sesiapa yang tidak hormat meminimumkan dan merendahkan semua yang dia lalui untuk membawa anak kami ke dunia ini,' sambungnya. 'Saya berikrar untuk melindunginya dan menjaganya selamat dan saya akan melakukannya sehingga nafas terakhir saya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tommy Feight (@tfeightnyc)

Beberapa hari yang lalu, Reza berkongsi beberapa siri mesej teks dihantar antara dia dan MJ di Instagram dan dalam kapsyen, dia mencadangkan nyawanya tidak benar-benar terancam selepas kelahiran bayi lelakinya .

'Dia datang untuk saya semasa dia 'mati' dan di ICU,' tulisnya. 'Nasib baik masalah kesihatannya hilang dengan cepat dan dia keluar dan hendak pergi ke pembukaan sampul surat.'

Susulan siaran suaminya, MJ berkongsi foto yang disiarkannya dengan peminatnya sendiri dan berkata , “Tiada kapsyen diperlukan. Suami saya berkongsi foto ini hari ini, dan apabila saya masuk ke taska, dia kembali menangis kerana mengenangkan pengalaman itu.”

Dalam kenyataan berasingan kepada Muka surat Enam , MJ menambah: “Saya amat sedih kerana bekas kawan saya sedang bertempur dengan syaitannya dan telah memutuskan untuk bertindak sebegitu rendah untuk menyakiti saya. Semakin dia melalui jalan yang gelap ini, semakin sukar baginya untuk pulih daripadanya.”

Beberapa jam selepas Tommy membela MJ, Reza meminta maaf di Instagram dan berkata dia 'menandatangani jawatan'.

'Dalam tergesa-gesa saya untuk mengeluarkan garis masa acara, saya memasukkan teks [dengan] maklumat sensitif, yang dihantar kepada saya oleh Tommy, menggunakan telefon MJ,' tulisnya. “Untuk itu saya benar-benar minta maaf. Saya terlupa yang ada di sana dan benar-benar berharap saya boleh kembali dan memotong yang itu. Malangnya ia telah keluar dan saya sangat menyesal. Nyawa kita lebih penting daripada pergaduhan. Saya tidak dapat menjelaskan betapa merisaukannya apabila berasa tidak selamat di rumah kita sendiri, jadi kami menandatanganinya.'

https://www.instagram.com/p/BxyQIJUHPsp/

Di tengah-tengah perselisihan mereka, Tommy tertangkap kamera merosakkan rumah Reza dan Adam dan tidak lama selepas itu, Reza memfailkan perintah sekatan terhadapnya.

Shahs of Sunsetmusim kelapan akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Foto Saham FayesVision/WENN/Alamy, Jennifer Graylock/INFphoto.com