Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake 's Meredith Markah telah mempunyai hubungan bergelombang dengan bintang bersama Cuma Shah sepanjang beberapa musim lalu rancangan realiti berasaskan Utah.

Kedua-duanya telah pergi dari kawan kepada musuh untuk mendamaikan. Kedua-duanya nampaknya berada di tempat yang baik pada masa ini, dan dengan keputusan hukuman Jen untuk konspirasi untuk melakukan penipuan wayar yang akan diturunkan pada tahun baharu, Meredith berharap Jen akan dapat menghadiri majlis tersebut. ROSLC perjumpaan musim ketiga.

'Saya pasti berharap Jen mempunyai peluang untuk bersuara,' kata Meridith Halaman EnamRealiti maya rakaman langsung podcast di City Winery di New York City pada hari Isnin.

'Jelas sekali apabila musim berjalan dan berlaku, dia mendengar perkara yang dia tidak tahu - itulah yang berlaku kepada kita semua, dan baginya untuk tidak mempunyai peluang untuk menanganinya, bagi saya, akan menjadi sangat menyedihkan,' kata pereka barang kemas itu.

masa depan Jen dengan ROSLC telah menjadi topik perbualan sejak BravoCon 2022. Semasa konvensyen itu, Andy Cohen nampaknya mendedahkan bahawa Bravo memutuskan hubungan dengan Jen selepas dia mengaku bersalah tuduhan penipuan wayar dan menjalankan skim telepemasaran yang kebanyakannya menyasarkan warga emas.'Sebaik sahaja kami menyelesaikan [musim ketiga dan] dia mengaku bersalah, saya rasa itu agaknya, malangnya, penghujung, anda tahu, pertunangan di sana,' kata Andy pada bulan Oktober. 'Tetapi saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di depan kamera kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya.'

The Tonton Apa Yang Berlaku Liv dan tuan rumah kenyataan telah mendapat kritikan daripada peminat yang percaya bintang realiti 'Shah-mazing' itu dilayan secara tidak adil. Mereka juga merasakan bahawa terdapat a pilih kasih digunakan untuk Jen. Lagipun, pengeluaran menunggu Suri Rumah Sebenar New Jersey DAN Teresa Hakim kepada berkhidmat hampir sepanjang tahun di penjara persekutuan sebelum memulakan produksi dan membenarkannya kembali ke persembahan sepenuh masa.

Ini adalah titik yang tidak pergi tidak diakui oleh Jen.

Meredith menambah semasa temu bual bahawa dia percaya ia akan menjadi 'kerugian besar' untuk melepaskan Jen sambil dia membuat 'televisyen yang hebat.'

Hukuman Jen pada asalnya dijadualkan pada 15 Disember 2022, tetapi ia berlaku tolak ke belakang hingga Januari 2023 atas permintaan Jen. Tidak jelas sama ada tarikh baharu itu akan bercanggah dengan rakaman pertemuan semula.

Satu lagi subjek yang disentuh Meredith semasa dia duduk dengan podcast langsung ialah hubungannya dengan bekas rakan dan bintang bersama Lisa Barlow .

Lisa mempunyai momen 'panas mikrofon' di mana dia memasuki Meredith, melabelnya sebagai 'pelacur' yang 'mempermainkan separuh daripada New York.' Kedua-duanya masih belum pulih sepenuhnya, dan kesannya akan berlaku pada musim ketiga ROSLC .

Selain kata-kata kasar Lisa, dia juga menuduh Meredith mempersendakan rumahnya di Salt Lake City dan pengubahsuaiannya, yang didakwa memanggilnya 'sial**ty.' Ini adalah dakwaan yang dinafikan sekeras-kerasnya oleh Meredith, menyebut tuduhan itu 'tidak masuk akal.'

'Seseorang baru sahaja memberitahu saya bahawa anda mempersendakan pengubahsuaian saya dan perkara-perkara lain, dan saya seperti kecewa... Anda berkata saya tinggal di rumah yang baik,' dakwa Lisa semasa ROSLC perjumpaan musim kedua.

'Pertama sekali, saya tidak pernah melihat rumahnya siap - dia tidak menjemput orang ramai, jadi saya telah pergi ke rumahnya dua kali,' kata Meredith secara jujur. “Maksud saya ia tidak masuk akal! Sudah tentu, saya tidak mengatakannya kerana mereka [pengubahsuaian] belum selesai.”

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini ROSLCmusim ketiga , yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.