Kredit: Chris Haston/Bravo

Meredith Marks sedang melihat ke hadapan untuk musim keempat sebagai Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga menghampiri penghujungnya.

Beberapa hari selepas penggambaran musim ketiga reunion tanpa castmate Jen Shah , Meredith mempertimbangkan rupa musim baharu itu tanpa dia kerana dia menaungi rakan-rakan siri Angie Katsanevas dan Danna But-Negrete , dihidangkan pada rakaman perjumpaan, dan menawarkan kemas kini tentang Jen lebih awal hukuman penipuan dia .

“Saya tidak tahu [tentang musim keempat]… Jelas sekali, seperti yang anda lihat, terdapat sedikit perpecahan, yang memalukan. [Dan] Saya benar-benar tidak tahu bagaimana ia dapat diselesaikan,” akui Meredith semasa wawancara 15 Disember dengan DAN! Berita . 'Saya fikir akan ada beberapa keazaman melalui beberapa hubungan dan tidak begitu banyak dengan orang lain.'

Walaupun Bravo belum lagi mengesahkan potensi Jen untuk keluar daripada pelakon, Andy Cohen telah membayangkan bahawa dia tidak akan menjadi sebahagian daripada musim keempat. Dan apabila ia datang untuk melakukan persembahan tanpa dia, Meredith berkata dia dan rakan bintangnya tidak boleh meneruskan sebagai ensembel empat.

“Kami tidak boleh melakukan ini dengan empat dan ia bukan sekadar angka seperti kami, sejujurnya saya fikir kami memerlukan darah baru untuk datang untuk mengikat kami kembali kerana kami tidak melakukannya kami sendiri,' jelasnya, terus menuduh Angie K. dan Danna '[memburukkan lagi] keadaan.''Adalah bagus untuk mencari seseorang yang agak pendamai kepada kumpulan itu,' tambahnya.

Walaupun Meredith berselisih dengan beberapa rakan pelakonnya tengah-tengahROSLCmusim ketiga , iaitu Lisa Barlow , dia pergi ke rakaman perjumpaan pada hari Jumaat bersedia untuk memohon maaf atas sebarang kesilapan yang dia lakukan.

“Kita semua manusia. Kita semua melakukan kesilapan. Saya tidak ada masalah untuk meminta maaf jika saya rasa saya telah melakukan kesilapan. [Dan] Saya tidak mempunyai masalah untuk berdiri di belakang perkara yang saya lakukan jika saya tidak merasakan ia adalah kesilapan,” kongsinya. 'Itu sahaja yang saya boleh lakukan.'

Dalam musim ketiga, salah satu jalan cerita Meredith melibatkan kesihatan mental dan perjuangan ketagihan yang dihadapi oleh anak saudaranya, Alex. Dan manakala Meredith telah memadamkan akaun Twitternya minggu lalu, dia berkata terdapat peminat yang 'sangat menyokong' dan orang lain yang lebih kritikal.

'Ada segelintir orang yang seperti 'Kenapa dia menceritakan kisahnya?' atau apa sahaja. Saya agak seperti, 'Baiklah, itu lucu kerana sepanjang musim kedua, saya tidak melakukannya.' Dan itu adalah sebahagian besar daripada apa yang saya alami dan saya menyimpannya sendirian dan menghayati semua itu sehingga ia menjadi sesuatu. yang dia sedia lakukan dan mahu lakukan,” dedahnya.

Mengimbas kembali, Meredith berkata bahawa walaupun dia 'sangat peribadi' ketika dia menyertai siri untuk musim pertama, menggambarkan dirinya sebagai 'melindungi diri' dan 'berhati-hati,' dia telah membiasakan diri dengan idea berkongsi hidupnya dengan dunia. .

“Apabila mengenai segala-galanya dengan anak saudara saya yang saya katakan pada musim kedua, ia bukan kisah saya dan jadi apabila dia berasa bersedia untuk melakukan itu, saya menerimanya kerana saya tahu terdapat begitu ramai orang di luar sana yang bergelut dengan mental. kesihatan, ketagihan, semua perkara ini,” katanya. 'Dan pada saya, jika kita boleh membantu sesiapa sahaja, jika orang dapat mengenali ada cahaya di hujung terowong, bahawa ada seseorang di luar sana, bahawa anda tidak bersendirian, itu sangat penting.'

Mengenai bagaimana Jen menahan diri semasa dia bersedia untuk dijatuhkan hukuman untuk jenayah penipuan , Meredith berkata, 'Jen tidak apa-apa,' sebelum menyebut bahawa perjuangannya melangkaui hukumannya kerana peranannya dalamROSLC.

“Biasanya kami mempunyai peluang untuk bersuara ketika [pertunjukan itu] disiarkan, sama ada dengan media sosial atau wawancara atau apa sahaja dan dia benar-benar tidak mempunyai peluang yang sama. Dia telah berada di sosial sedikit tetapi dia benar-benar cuba untuk menjauhkan diri untuk sebahagian besar. Ia adalah masa yang sangat mencabar kerana untuk melalui ini dan berasa seperti anda tidak mempunyai suara di atas segala-galanya yang dia hadapi, cuma, ia sangat menggembirakan,' dedah Meredith. '[Jadi] dia hanya cuba memberi tumpuan pada hari ke hari sebaik mungkin.'

Juga semasa temu bual, Meredith menangani khabar angin mengenai 'nikmat' Lisa yang sepatutnya membuat persembahan untuk penempatan daripada barisan Vida tequilanya.

'Saya memang mengatakan bahawa terdapat khabar angin di luar sana mengenai Lisa Barlow dan saya tidak mempercayainya dan lain kali saya hanya akan mengatakan saya percaya mereka. Maksud saya, apa yang awak nak dari saya?” dia tertanya-tanya.

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini RHOSLC musim ketiga , yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.