Berita gembira untuk dilaporkan hari ini sebagai Penyenaraian Juta Dolar New York bintang Fredrik Eklund tidak lama lagi untuk menjadi seorang Ayah!
Realtor dan bintang realiti Bravo mengumumkan pada hari Khamis bahawa dia menjangkakan anak kembar, lelaki dan perempuan, bersama suami Derek Kaplan .
'Kami telah dikurniakan dua kali ganda - kami mengandung enam bulan anak kembar, lelaki dan perempuan!' tulis Fedrik, 40.
Dia menyambung, 'Adalah penting bagi kami untuk meluangkan masa untuk menyimpan berita itu untuk diri kami sendiri, tetapi kini kami bersedia untuk meraikan semua cinta,' Eklund, 40, menulis kapsyen gambar Instagram pasangan itu. Kami berterima kasih kerana menyokong kami dalam perjalanan ini dan ucapan selamat anda. Kami akhirnya akan menjadi ayah! Akhirnya! #berterima kasih.'
Anda tidak boleh menyalahkan Fredrik kerana terlalu berhati-hati semasa dia mengumumkan bahawa mereka menjangkakan anak kembar pada awal 2015 hanya untuk mendedahkan pengganti mereka keguguran kemudian.
Tahniah kepada pasangan yang berkahwin pada tahun 2013. Ini akan menjadikan anak pertama untuk Fredrik manakala Derek mempunyai seorang anak lelaki daripada hubungan terdahulu.
Lihat siaran ini di Instagram