bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Utusan saya bekas suami, Tommy Manzo , telah membuat pengakuan tidak bersalah.

Pengakuannya dibuat selepas dia dituduh mengupah ahli keluarga jenayah Lucchese John Perna kepada menyerang suami Dina sekarang , Dave Cantin , pada 2015 sebagai pertukaran untuk perkahwinan diskaun di The Brownstone, yang dimiliki bersama oleh Tommy dan Albert Manzo , suami kepada adik Dina , Caroline Manzo .

Menurut laporan baru, bekas pasangan bekasRHONJahli pelakon hadir di hadapan hakim mahkamah persekutuan pada hari Selasa, melalui Zoom, selepas dihadapkan dengan pelbagai pertuduhan, termasuk melakukan jenayah kekerasan dalam membantu meragut, menyerang dengan senjata berbahaya, dan memalsukan rekod.

Pada 30 Jun, Muka surat Enam mendedahkan bahawa Tommy, 55, diberi jaminan $100,000 oleh persekutuan Hakim Cathy L. Waldor dan menyatakan bahawa setiap pertuduhan yang dihadapinya membawa hukuman penjara maksimum 20 tahun dan denda $250,000, yang bermakna Tommy boleh menghabiskan sehingga 60 tahun di penjara dan dipaksa membayar sehingga $750,000.

Jika Tommy membayar ikat jamin, dia akan dipaksa menyerahkan pasport dan dokumen perjalanannya dan kekal di bawah pengawasan ketat.John juga mengaku tidak bersalah selepas dihadapkan dengan set pertuduhan yang sama, serta pertuduhan penipuan insurans selepas dia didakwa membakar Mercedes Benz miliknya sebelum melaporkan ia musnah, pada Selasa. Sebaliknya, dia diberi syarat jaminan yang sama tetapi akan menghadapi pengawasan 24 jam lebih ketat dan berada di bawah tahanan rumah dan pemantauan elektronik.

Outlet itu menjelaskan bahawa pendakwa raya mendakwa dalam dakwaan mereka bahawa Tommy memalsukan dan menyembunyikan rekod berkaitan penyiasatan serangan ke atas Dave apabila sepina dihantar kepada The Brownstone. Kemudian, pada November tahun lalu, ejen FBI merampas invois untuk perkahwinan John Ogos 2015 dan dokumen lain selepas melaksanakan waran geledah di tempat itu.

Sebagai tindak balas terhadap pertuduhan terhadapnya, peguam Tommy, Michael Critchley , mengeluarkan kenyataan, menegaskan anak guamnya 'tidak bersalah sama sekali, dan dakwaan itu lebih menyerupai plot fiksyen rancangan TV realiti dan akan dibuktikan tidak lebih daripada itu.'

Dina telah berkahwin dengan Tommy selama 11 tahun, dan mereka memuktamadkan perceraian mereka pada 2016, setahun selepas Dina berpindah dari New Jersey ke California.