Membawa kemas kini foto hari ini pada Kehidupan 600-Lb saya bintang Karina Garcia ! Penonton menyaksikan perjalanan penurunan berat badan Karina yang bermula dengan lelaki berusia 38 tahun itu dengan berat 633-lbs.

Sama seperti kebanyakan peserta rancangan itu, perjuangan penurunan berat badan Karina bermula semasa zaman kanak-kanaknya apabila dia mendedahkan dia beralih kepada makanan kerana tidak mendapat perhatian dan kasih sayang yang mencukupi daripada ibu bapanya. Dia mempunyai berat lebih 100 paun pada usia 10 tahun. Lebih teruk lagi, dia juga mengalami masalah kesihatan termasuk kes asma yang teruk. Ini menyebabkan Karina beralih kepada makan emosi.

'Saya mempunyai asma yang sangat teruk, jadi saya keluar masuk hospital dengan serangan asma dan saya berada di dalam khemah oksigen pada kebanyakan masa,' kongsi Karina. “Saya masih ingat mereka menahan saya, menyepit saya, memasukkan IV ke dalam saya. Saya rasa seperti saya sesak nafas... Saya masih ingat melihat ke arah ibu saya dan melihat dia duduk di sana menangis dan melihat saya menderita.”

Karina beralih kepada makanan untuk memerangi kesunyian dan kesakitannya. 'Saya baru mula mendapat dan mendapat dan mendapat,' katanya. “Sebelum sekolah dan dengan elaun saya, saya akan membeli makanan ringan: kerepek, soda, biskut, kek cawan. Makanan sentiasa ada untuk menghiburkan saya tidak kira apa pun.”

Kes Karina lebih rumit daripada biasa kerana sebelum ini dia pernah menjalani prosedur penurunan berat badan. Dr A.S. Younan Nowzaradan mendedahkan mereka terlebih dahulu perlu melakukan pengalihan belon gastrik untuk mengeluarkan belon yang sebelum ini dimasukkan ke dalam perutnya untuk mengelakkannya daripada makan berlebihan. Dan disebabkan oleh fakta bahawa prosedur belon tidak membantunya menurunkan berat badan, keluarga Karina agak ragu-ragu dan tidak begitu menyokong kerana dia mahu mereka melakukan pembedahan penurunan berat badan yang baru.Akhirnya, Karina dapat menjalani pembedahan pintasan gastrik Dr Sekarang . Menjelang akhir episod, dia telah kehilangan sejumlah 235 paun dan beratnya 398 paun.

Kami dapat mencari gambar kemas kini di bawah Karina yang diambil beberapa bulan selepas pembedahannya. Dia kelihatan hebat dan kelihatan lebih langsing! Tahniah kepada Karina semasa dia bergerak ke hadapan dalam perjalanan penurunan berat badannya.

My 600-lb Life Karina Garcia Update Photo

Gambar kemas kini terbaru Karina Garcia My 600-Lb Life selepas pembedahannya

Kemas Kini Kehidupan 600 Lb Karina Garcia

Foto terbaru Karina dari Jun 2018

Di bawah ialah kemas kini terkini Karina dari Mei 2019. Dia kelihatan hebat!

my 600 lb life karina garcia 2019 kemas kini gambar penurunan berat badan

Karina menunjukkan penurunan berat badannya yang berterusan dalam foto ini dari Mei 2019

600 lb nyawa Karina Sebelum dan Selepas Penurunan Berat Badan

Foto Sebelum dan Selepas My 600-Lb Life Karina Garcia selepas Berat Badannya turun

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI EPISOD KARINA DAN GAMBAR KEMASKININYA?