Kehidupan 600 paun saya bintang Gina Krasley sudah mati.

Hanya beberapa minggu selepas mendedahkan dia menderita penyakit misteri yang menyebabkan dia tidak bergerak dan kesakitan, lelaki berusia 30 tahun itu, yang ditimbang pada hanya lebih 600 paun apabila dia menyertai musim kelapan siri TLC, meninggal dunia pada hari Ahad di rumahnya di Tuckerton, New Jersey.

Dalam Gina obituari , dinyatakan bahawa dia 'dikelilingi oleh keluarga penyayangnya' pada masa kematiannya.

Sebahagian daripada obituari adalah seperti berikut:

“Gina Marie Krasley (nee LeMehaute), 30 dari Tuckerton, NJ meninggal dunia di rumah dikelilingi oleh keluarga tercintanya pada hari Ahad 1 Ogos 2021. Dilahirkan di Galloway, NJ, Gina telah menjadi pemastautin seumur hidup di Ocean County, tinggal di Forked River , Barnegat dan Tuckerton selama 6 tahun yang lalu. Keghairahan terbesarnya adalah menari dan dia akan membuat tarian dengan kakak dan anak-anaknya di kawasan kejiranan yang sedang membesar. Dia memulakan trend Tiktok 'menari tiada had saiz' dan dia mengimpikan suatu hari nanti membuka studio tarian untuk kanak-kanak berkeperluan khas. Gina pernah muncul dalam filem semasa dia lebih muda dipanggil Walking to the Waterline dan dia suka bermain permainan video dan menghabiskan masa bersama keluarganya.'Upacara pengebumian akan diadakan untuk Gina pada hari Ahad, 8 Ogos, dan sebagai ganti bunga, keluarganya meminta sumbangan dibuat kepada badan amal kesihatan mental sebagai penghormatan kepadanya.

Dalam video yang dikongsi padanya Youtube halaman pada penghujung bulan Jun, Gina memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa dia sedang berhadapan dengan penyakit yang tidak dikenal pasti yang menyebabkan dia tidak dapat bergerak, mengalami sakit di kakinya, dan mengalami kebas pada tangannya.

“Saya dah buat okay. Saya hanya cuba kekal positif. Ia sudah banyak tetapi saya tahu saya kuat dan saya tahu saya boleh melalui ini,” katanya dalam klip itu.

Ia juga mendedahkan bahawa Gina menerima rawatan di rumah dan dijadualkan melawat pakar saraf pada Khamis lalu untuk melihat sama ada dia mengalami multiple sclerosis.