Sarah Neeley muncul pada episod terbaru Kehidupan 600-Lb saya , dan pada usia 25 tahun, dia adalah antara orang termuda yang membuat persembahan itu.

Orang asli Dayton, OH itu mendedahkan dia telah bergelut dengan obesiti sepanjang hidupnya, dan kini mencecah 642 paun.

Sarah bercerita tentang zaman kanak-kanaknya yang menyakitkan termasuk didera secara emosi oleh dua ayah tirinya. Dia mempunyai berat 200 paun pada usia 8 tahun.

“Ibu saya memberitahu saya akan makan berlebihan sejak usia awal saya dan saya rasa ia bermula ketika saya berumur sekitar 3 tahun. Saya mempunyai tiga adik beradik, seorang abang, seorang kakak dan seorang adik perempuan. Saya satu-satunya yang besar,” dedah Sarah. 'Makan adalah cara untuk saya mengatasi dunia saya.'

Keadaan terus menjadi lebih buruk bagi Sarah kerana dia terpaksa berpindah semula dengan ibunya Barbara dan neneknya selepas jangkitan selulitis.Semasa Sarah masih bergerak, dia mengalami kesukaran dengan tugas harian yang mudah seperti mandi dan berjalan di sekitar rumahnya. 'Kehidupan yang saya jalani sekarang adalah sengsara. Berjalan sahaja sakit kerana semua bebanan pada badan saya. Lutut saya sakit. Belakang saya sakit. buku lali saya pedih. Bahu pun sakit,” kongsi Sarah.

Dengan sokongan kakaknya Heather , yang menemaninya ke Houston, TX untuk pergi berjumpa Dr A.S. Younan Nowzaradan , Sarah memulakan perjalanan penurunan berat badannya dengan harapan untuk mendapatkan pembedahan penurunan berat badan.

Semasa lawatan awalnya ke hospital dengan Dr. Sekarang, dia memberitahunya bahawa dia perlu menurunkan berat badannya sendiri dalam satu bulan untuk membuktikan bahawa dia adalah calon yang baik untuk pintasan gastrik.

Sarah bergelut dan akhirnya menambah 11 paun dalam dua bulan pertama. Akhirnya dia dapat menyatukan lakonnya dan mendapat kelulusan Dr Now untuk pembedahan.

Menjelang akhir persembahan, Sarah telah kehilangan sejumlah 260 paun, dan berat 393 paun. Di bawah ialah kemas kini gambar penurunan berat badan terbaru Sarah dari Disember 2018 hingga Mac 2019 melalui peribadinya Instagram muka surat.

600 Lb Life Sarah Berat Badan Kemas Kini Foto

Foto terbaru bintang My 600 Lb Life Sarah menunjukkan penurunan berat badannya dari Disember 2018!

Kemas Kini Foto Sarah Neeley Kehidupan 600 Lb Saya 2019

Sarah Neeley dari 600 Lb Life saya menunjukkan penurunan berat badan pada Januari 2019

Kemas Kini Foto Sarah Neeley My 600 Lb Life Mac 2019

Sarah Neeley pada Mac 2019

Di bawah adalah lebih awal selepas gambar Sarah dari 2018. Dia menyiarkan gambar sebelum dan selepas di bawah pada halaman Facebooknya pada awal 2018 dan turut berkongsi bahawa dia akan memulakan penggambaran tidak lama lagi untuk susulan siri TLC. Dia menulis, 'Akan memulakan penggambaran untuk (di mana mereka sekarang) tidak lama lagi! Anda tidak akan mahu terlepas itu! #1 tahun.'

Kemas kini gambar penurunan berat badan Sarah Neeley Life 600 lb saya

Sarah berkongsi foto dirinya ini untuk menunjukkan rupa dirinya sekarang!

Sarah berkongsi perkara di atas sebelum dan selepas kolaj dengan kapsyen, “Saya telah kehilangan hampir separuh daripada berat saya! Masih bekerja keras setiap hari untuk mencapai berat matlamat saya 190! Itu akan berlaku sebelum tahun ini berakhir, dengan bantuan doktor nowzardans!”

Satu lagi foto terbaru yang dia kongsikan di laman Instagramnya adalah di bawah -

Kemas kini gambar penurunan berat badan Sarah Neeley Life 600-lb saya

Foto terbaru bintang My 600 Lb Life Sarah Neeley

Dia kelihatan hebat! Di bawah juga adalah gambar sebelum dan selepas Sarah mengikuti penurunan berat badannya.

Semoga Sarah meneruskan perjalanan penurunan berat badannya.

Kredit Foto: TLC, Instagram

BERITAHU KAMI – APAKAH PEMIKIRAN ANDA TENTANG EPISOD KEHIDUPAN 600-LB SARAH SAYA?