pelakon Nicollette Sheridan sedang menembak balik Tambah Dada kerana mendakwa dia menipu Harry Hamlin semasa perkahwinan mereka yang singkat.

Lihat, suatu ketika dahulu, Nicollette telah berkahwin dengan Harry pada tahun 1991 sebelum mereka akhirnya memanggilnya berhenti selepas Harry memfailkan perceraian kurang dari setahun kemudian. Selepas perceraian mereka, Harry berkahwin Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Rinna, seperti yang akan dimiliki pasangan itu dua anak perempuan bersama-sama.

Walau bagaimanapun, pada episod terbaru daripada RHOBH, Rinna mendakwa bahawa Nicollette menipu Harry dengan penyanyi Michael Bolton , dan kecurangannya adalah yang membawa kepada perceraian. Nama Nicollette sebenarnya muncul kerana, fakta yang menyeronokkan, dia juga berkahwin sebentar Denise Richards' semasa suami Aaron Phypers .

'Harry telah berkahwin dengannya selama 11 bulan... Teman lelaki Denise telah berkahwin dengan Nicollette, dan Harry telah berkahwin dengannya selama beberapa minit,' dedah Rinna. “Baiklah, Harry telah berkahwin dengannya 30 tahun lalu. Ceritanya, dia pergi ke konsert Michael Bolton [dan pergi bersamanya]… Harry berada di Kanada.”

'Saya berterima kasih kepada Michael Bolton sehingga hari ini,' tambahnya. 'Mari kita bersorak kepada Michael Bolton.'Nicollette Sheridan bersama bekas suami RHOBH Harry Hamlin dan Aaron Phypers

Nicollette Sheridan bergambar dengan kedua-dua bekas suaminya RHOBH - Harry Hamlin dan Aaron Phypers

Dalam Tweet pada petang Jumaat, Nicollette nampaknya menafikan sebarang dakwaan kafir di pihaknya, memanggilnya 'berita palsu.'

“BERITA PALSU! Harry dan saya menamatkan perkahwinan kami dari hidung ke hidung di Kanada,” menulis Nicollette. “Michael adalah kawan lama yang dijemput ke majlis perkahwinan kami…Senang Harry menemui kebahagiaan bersama suri rumah.”

Nicollette Sheridan membalas serangan Lisa Rinna berhubung dakwaan menipu Harry

Jadi, ya, Nicollette pernah berkahwin dengan dua orang suami di RHOBH, yang kami anggap kini meletakkan peluangnya untuk mendapat tawaran daripada Andy Cohen untuk musim depan pada 99.9899%! Adakah kita menyebut Nicollette juga pernah membintangi siri hit popularSuri rumah terdesak, yang dikhabarkan telah memberi inspirasi kepadaSuri Rumah Sejatifrancais? Mungkin peluangnya untuk ditawarkan peranan dalam RHOBH hanya meningkat kepada 100%!

Dalam lebih banyak berita RHOBH, Rinna menyasarkan Lisa Vanderpump , kerana dia menuduh rangkaian Bravo memberi layanan keutamaan restoran.

Semasa penampilan di Rancangan Jenny McCarthy pada hari Khamis, Rinna tertanya-tanya mengapa Lisa menghadapi akibat sifar untuk enggan membuat filem dengan rakan pelakonnya selama dua bulan di tengah-tengah a perselisihan yang jahat . Perseteruan ini berlaku beberapa bulan selepas kematian abang Lisa, Mark, yang meninggal dunia kerana terlebih dos pada Mei 2018.

“Untuk tidak hadir bekerja dan tidak menghubungi mana-mana daripada kami selama dua setengah bulan? Saya sangat kecewa dengan tingkah laku itu, sebab saya bayangkan, dia mempunyai 400 pekerja, saya boleh bayangkan jika salah seorang pekerjanya berbuat demikian, mereka akan dipecat,” kata Rinna. “Jadi, hakikat bahawa Bravo tidak mengambil [tindakan], tidak ada akibatnya. Dia hanya mampu melakukannya.'

Bergema ulasan terbaru oleh Teddi Mellencamp , Rinna menyebut fakta bahawa Lisa merakam siri Bravonya yang lain, Peraturan Vanderpump , selama berbulan-bulan sebelum penggambaran bermula pada RHOBH musim 9.

“Dia menembak sepanjang musimPeraturan Vanderpumpsebelum dia datang untuk membuat persembahan kami… jadi mengapa anda boleh melakukannya tetapi tiba-tiba anda tidak boleh membuat persembahan kami?” Rinna bertanya.

“Dia ada rancangan lain di Bravo. Ia bukan padang permainan yang adil. Saya minta maaf, tidak,” sambungnya. 'Saya fikir jika jadual dibalikkan dan sayalah, anda tahu, bapa saya meninggal dunia semasa saya membuat penggambaran rancangan itu, dan saya membuat penggambaran rancangan itu. Dan saya muncul. Saya fikir jika saya, saya akan dipecat.”

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Foto Kredit: Jaguar PS/Shutterstock.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Foto Saham Barry King/Alamy,

BERITAHU KAMI – BERAPA LAMA SEHINGGA ANDY MENAWARKAN NICOLLETTE PEMIKIRAN KONTRAK MENGENAI TWEETS NICOLLETTE?