Kredit: Charles Sykes/Bravo

Paris Hilton sedang bertindak balas kepada ibunya Kathy Hilton Kenyataan terbaru mengenai masalah kesuburan dia dan suami Carter Reum telah didakwa bertahan.

Hari selepas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon berkata hatinya sebak atas usaha Paris yang dikatakan tidak berjaya untuk hamil, Paris menetapkan rekod lurus, mendakwa bahawa kesuburan 'tidak pernah menjadi perjuangan' untuk dia dan Carter, yang dia berkahwin pada November 2021 .

'Saya tidak tahu di mana dia mendapatnya,' kata Paris TMZ semasa berjalan melalui LAX bersama Carter pada 16 November. “Ia tidak pernah menjadi perjuangan sama sekali. [Dan] kami tidak bercakap tentang itu.'

Menurut Paris, dia dan Carter sebenarnya berjalan lancar dalam perjalanan IVF mereka.

'Saya mempunyai banyak embrio yang semua telah menunggu. Kami telah menyimpan banyak daripada mereka,” kongsinya.Paris seterusnya berkata bahawa tahun pertama perkahwinan telah menjadi 'tahun terbaik dalam hidupnya,' dan dia mendedahkan bahawa dia dan Carter meraikan dengan pesta ulang tahun satu tahun yang 'gila'.

Juga semasa temu bual, selepas disoal mengenai sama ada dia akan mempertimbangkan untuk mengadopsi atau tidak pada masa hadapan, Paris berkata, 'Saya akan mengambil anjing.'

Semasa muncul di E! Berita pada hari Isnin, Kathy mencadangkan bahawa walaupun Paris dan Carter 'sangat gembira' setahun selepas perkahwinan mereka, mereka setakat ini tidak dapat mengandung anak.

'Ia mematahkan hati saya kerana saya tahu dia mencuba dan mencuba dan saya selalu berkata, 'Anda berehat sahaja.' Begitu ramai orang, mereka berjuang dan ia tidak berlaku begitu sahaja,' kata Kathy.

SebagaiRHOBApeminat mungkin ingat, Kathy agak sibuk merancang perkahwinan Paris pada November 2021 apabila penggambaran bermula pada siaran yang baru-baru ini musim ke-12 daripada persembahan itu. Jadi apabila ia datang kepada episod, dia tidak hadir dari kebanyakan mereka .

Sekarang, dengan penggambaran ditetapkan untuk bermula pada musim 13 pada awal tahun 2023, kepulangannya masih jauh dari pasti disebabkan oleh ultimatum dia menangani Bravo berkenaan dengan peranan yang berterusan daripada Tambah Dada dan Erika Jayne .

'Saya telah berkata bahawa saya hanya akan bersedia untuk kembali jika pelakon, jika ia sama sekali, sama sekali tidak, kerana saya merasakan terdapat dua pembuli yang menakutkan ramai gadis lain,' dia memberitahu TMZ pada bulan Oktober, merujuk kepada Lisa dan Erika. 'Sepasang suami isteri bercakap, tetapi kebanyakan daripada mereka, mereka tidak menjadi diri mereka yang tulen apabila mereka ditolak ke dinding, dan mereka takut dengan apa yang kedua-dua pembuli itu... kerana mereka mampu melakukan apa sahaja.'