Malangnya untuk Taman Phaedra , tahunnya yang sangat buruk berterusan sebagai pelakon Shemar Moore kini menafikan sekeras-kerasnya berkencan dengannya.

Isu yang anda tanya? Baik dahulu Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang semacam tersirat bahawa mereka sedang berpacaran!

Phaedra, 44, mendapat khabar angin apabila dia menyiarkan gambar selesa dengan Shemar, 47, dan merujuknya sebagai 'bae'nya.

Phaedra berkongsi foto padanya Instagram dengan kapsyen, “Pandangan wajah #bae apabila anda memberitahunya malam ini adalah malam anda? Tayangan perdana @swatcbs di @cbstv & @globaltv @10/9c #1 #babygirl Tonton! Tetapkan DVR anda!” Tangkapan skrin ada di bawah kerana ada kemungkinan besar dia akan memadamkannya tidak lama lagi! Sekurang-kurangnya saya berharap dia akan melakukannya.

phaedra instagramBanyak blog berjalan dengan cerita itu walaupun saya agak ragu-ragu kerana saya ingat pakaian mereka dalam gambar kelihatan sangat mirip dengan pakaian yang sama yang mereka pakai, dalam gambar utama, semasa penampilan mereka di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung kembali pada Disember 2016. Carian Google pantas mengesahkan syak wasangka saya. Rasional saya adalah jika mereka berpacaran maka pasti dia akan mempunyai gambar mereka berdua yang lebih terkini.

Bagaimanapun kebanyakan peminat tidak menyedari fakta ini dan mula menyangka mereka adalah pasangan baru! Sesuatu yang Phaedra tidak peduli untuk membetulkannya.

Cepat ke hari ini dan Shemar telah memberikan temu bual di mana dia menafikan sekeras-kerasnya sebarang hubungan romantis dengan Phaedra! Mula-mula dia menerangkan gambar yang selesa itu kerana kebanyakan penonton yang menonton episod WWHL mereka akan ingat Shemar sangat genit.

'Perkara ini, ia gila bagi saya, saya baru bangun, seperti minggu lepas dan semua orang seperti, 'Phaedra, Phaedra, Phaedra,'' kata Shemar kepada E! Berita Pop Harian . “Dan lihat, saya bertemu Phaedra sedang membuat rancangan bual bicara malam dengan Andy Cohen dan Andy Cohen melakukan perkara ini pada lewat malam dan dia suka mengajak awak minum. Jadi anda longgar dan anda berseronok dengan rancangannya.'

Shemar kemudian menjelaskan bahawa dia tidak bersama Pheadra, malah mendedahkan bahawa dia tidak pernah melihatnya sejak penampilan mereka bersama hampir setahun yang lalu! Yikes.

“Jadi saya berjalan masuk dan saya melihat Phaedra dan saya tahu siapa Phaedra- Saya pernah mendengar tentang Phaedra dan rupa dia…dan jadi dia memandang saya dan saya agak mempunyai perasaan seperti ini, 'Oh, dia fikir saya lelaki dariYang Muda dan Gelisah‘ atau ‘Dia fikir saya Shemar tertentu.’ Dan saya berkata, ‘Baiklah, saya akan memperkenalkan anda kepada jenis Shemar yang berbeza,'” jelasnya. “Jadi saya hanya memutuskan untuk berseronok dan dia adalah sukan yang bagus dan kami bermain dan kami bercumbu dan kami mendapat wajah ciuman kecil kami. Dan kemudian ia menjadi tular dan itulah kali pertama dan terakhir saya pernah melihat atau bertemu Phaedra.'

Perkara yang baik untuk Shemar ialah dia sekurang-kurangnya mendapat publisiti percuma daripada ini untuk rancangan baharunya.

Phaedra dipecat oleh Bravo awal tahun ini selepas menyebarkan khabar angin berniat jahat tentang rakan pelakon RHOA, mendakwa secara palsu mereka telah merancang untuk dadah dan rogol Porsha Williams. Sejak itu telah dilaporkan dia telah cuba untuk kembali dalam rancangan itu, tetapi Bravo tidak berminat.

KEMASKINI – Shemar turut memuat naik video di laman Instagramnya di mana dia sekali lagi menafikan berkencan dengan Phaedra.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shemar Moore (@shemarfmoore)

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH PHAEDRA CUBA MEMBODOHKAN ORANG? ATAU SEKADAR KEseronokan yang TIDAK BERBAHAYA?!