Kredit: Instagram/Ashley Darby

Ashley Darby dan Luke Gulbranson adalah rasmi Instagram.

Suri Rumah Sebenar Potomac dan Rumah Musim Sejuk bintang telah berpacaran secara santai selepas bertemu di BravoCon 2022 dan mencetuskan a percintaan 'puyuh'. . Mereka berdua telah bertompok menghadiri acara sukan, bermesra bersama dan meninggalkan kata-kata nakal di media sosial masing-masing sejak dua bulan lalu.

Sekarang, jika terdapat sebarang keraguan tentang status romantik Luke dan Ashley, ia telah dijelaskan.

Ashley melayari Instagramnya pada hari Selasa, 20 Disember, dan menyiarkan gambar dia dan Luke dalam pelukan bersalji semasa melawat keluarga Luke di negeri asalnya, Minnesota.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Boalch Darby (@ashleyboalchdarby)

Ashley memastikan untuk menandai Luke dan dengan malu-malu menulis kapsyen gambar itu, 'Definisi kawasan ajaib musim sejuk. Saya tidak tahu saya sangat merindui salji! Terima kasih kerana menunjukkan kepada saya keindahan Minnesota!”

Jawatan itu disambut dengan limpahan pujian daripada rakan Bravolebrities dan Suri Rumah.

“Kamu semua sangat comel!” baru didedahkan Suri Rumah Sebenar Atlanta “kawan” Cynthia Bailey disiarkan.

Suri Rumah Sebenar Dallas bintang Stephanie Hollman menambah, 'Ini sangat comel.'

Malah Bravo mengambil masa untuk menghiasi bahagian komen, menyatakan, 'LUKE TELAH MASUK GRID.'

Komen comel itu diteruskan dengan komen Ashley RHOP bintang bersama Gizelle Bryant menyiarkan, “Sangat comel!”

Walau bagaimanapun, ia adalah pelakon 'penyamun bermata hijau' Ashley yang lain, Robyn Dixon , yang benar-benar memotong untuk mengejar dan menuntut jawapan. Pelakon juga telah mempersoalkan Ashley perceraian yang berterusan daripada bekas suaminya, Michael Darby , pada musim semasa RHOP .

'Ok jadi ini teman lelaki awak?' dia terus terang menyiarkan.

Semua tanda menunjuk ke arah 'ya.'

Semasa muncul di Taruhan podcast awal bulan ini, Ashley memberikan pandangan lanjut tentang perjalanannya ke Midwest bersama Luke, menyebutnya 'hebat' dan mendedahkan bahawa dia dapat bertemu dengan keluarga dan rakan Luke.

'Ia sangat hebat,' kata Ashley. 'Bertemu keluarga Luke dan rakan-rakannya juga sangat menarik. Jadi, ia bagus. Maksud saya, saya merindui anak-anak saya, tetapi selain itu, saya mempunyai masa yang sangat baik.'

Pengakuan Ashley untuk melawat keluarga Luke dan berkongsi secara terbuka dengan dunia agak mengejutkan. Ashley telah mengelilingi soalan mengenai status hubungannya dengan Luke, mendakwa dia seorang peribadi.

'Walaupun saya menghargai bahawa terdapat limpahan sokongan, akhirnya, saya hidup dalam sedikit gelembung apabila ia datang kepada kehidupan peribadi saya, apabila ia datang kepada anak-anak saya, keluarga saya, perkahwinan saya,' jelas Ashley. 'Semua itu, saya simpan rapat di dada saya.'

'Jadi, saya benar-benar membina toleransi untuk benar-benar menjalani kehidupan saya sendiri,' dia membuat kesimpulan.