Bayi di atas kapal!

Selepas mengumumkan kehamilannya awal tahun ini dan membincangkan hasratnya untuk melencong jauh dari kapal layar, tahniah diucapkan untuk Di Bawah Dek Mediterranean tawas Jessica More ! Masakan utama musim lima mengesahkan kelahiran anak pertamanya, seorang bayi perempuan bernama Charli Ella, pada hari Rabu, 26 Oktober, menurut Kami Mingguan melalui Bravo's The Daily Dish .

Menurut outlet itu, Charli kecil dilahirkan pada 19 Oktober. Tidak lama kemudian, Jessica mengambil Instagramnya dan menulis mesej manis memperingati 'cinta'nya.

“Charli Ella ~ Sekali dalam hidup saya, saya tahu saya betul-betul berada di tempat yang ditakdirkan,” Jess memberi kapsyen pada koleksi tiga foto bayi, yang pertama kali dikongsi oleh Us Weekly. “Memegang awak dan menjadi ibu awak adalah satu kegembiraan dan cinta yang saya tidak tahu adalah mungkin. Selamat datang di sisi bumi sayangku.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jessica More | Wander Woman (@jessicamore180)

Jessica sangat membisu tentang siapa bapa kepada anaknya kerana dia mahu merahsiakan sesuatu buat masa ini, dan dia menjelaskan kepada outlet itu bahawa 'Charli sangat disayangi oleh ibu dan ayahnya.' Pada masa ini, dia berkata kedua-duanya adalah tentang 'menyerap semua cinta.'

Dan tidak ada kekurangan itu. Satu limpahan sokongan telah datang dari bekasnya Bawah Dek pelakon dan kru, termasuk Kapal Layar Belayar Bawah Dek 's Alli Dore , Jenna MacGillivray , dan Ciara Duggan . Turut hadir untuk menambah ucapan tahniah mereka Med Bawah Dek Chef Hindringo “Kiko” Lorran danBawah Dekrebus Ashling Lorger.

Ashling mengulas, “Selamat datang ke dunia, anak kecil! Dia cantik! Sangat gembira untuk awak!”

Kegemaran peminat Alli Dore , WHO melahirkan anak lelakinya sendiri , River, hanya setahun yang lalu, menghantar sentimen yang sama. Dia juga menawarkan untuk menetapkan anak-anak kecil mereka!

“So happy for you babe!!! Kami perlu menetapkan dia dengan River suatu hari nanti, 'katanya.

Jessica dan bayi Charli kini gembira dan sihat, tetapi Jessica berkata melahirkan anak tidak berjalan seperti yang 'dirancang atau diharapkan,' memberitahu Kami bahawa dia menghabiskan lebih daripada 36 jam dalam proses bersalin dan badannya menjadi 'terperangkap' antara fasa peralihan.

“Saya merancang untuk pengalaman pusat kelahiran tanpa ubat. Saya bekerja untuk kebanyakannya di pusat kelahiran. Badan saya terperangkap dalam fasa peralihan pada tujuh sentimeter selama berjam-jam,” ingat Jessica, menjelaskan bahawa Charli datang dengan berat 7 paun 10 auns. “Ia adalah perkara paling sukar yang pernah saya lakukan dalam hidup saya. Saya terpaksa dipindahkan ke hospital akhirnya, di mana saya melahirkan bayi yang sihat, jadi itulah yang paling penting.'

Di Bawah Dek Mediterranean kini disiarkan pada malam Isnin jam 8 malam. EST di Bravo.