Denise Richards dan suaminya , Aaron Phypers , terlibat dalam insiden kemarahan jalan raya yang menakutkan pada hari Isnin dalam perjalanan ke set filem terbarunya,Malaikat Jatuh: Pahlawan Keamanan.

Menurut laporan, lelaki berusia 51 tahun itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tawas sedang dipandu ke Popsicle Studio L.A. oleh Aaron, 50, dalam trak pikap Ford F-150 Shelby mereka apabila mereka mendapati diri mereka berselisih dengan seorang lelaki dalam van emas dan merah marun yang berakhir dengan tembakan.

Pada 15 November, TMZ melaporkan bahawa Aaron sedang bergelut untuk pergi ke studio, yang menyebabkan orang di belakang mereka kecewa, yang akhirnya mula menjerit kepadanya dan Denise ketika dia cuba mengelilingi mereka.

Walaupun Aaron dilaporkan membiarkan lelaki itu mengelilinginya, dia tetap tidak dikawal dan didakwa menembak trak pasangan itu.

Walaupun tiada siapa yang cedera dalam kejadian yang menakutkan itu, Denise, yang memainkan watak pakar senjata dalamMalaikat Jatuh: Pahlawan Keamanan, tiba untuk menangis teresak-esak, dan selepas menyedari lubang peluru dalam trak mereka, ahli pasukan pengeluarannya menelefon 911.'Dia sangat terkejut dan ketakutan, tetapi dia seorang askar dan dia pergi dan membuat penggambaran sepanjang hari,' kata sumber di set. ORANG . '[Tetapi] dia tidak mahu tidak hadir bekerja.'

Menurut orang dalam, Aaron percaya dia dan Denise menjadi sasaran lelaki di dalam van itu.

'[Aaron] boleh tahu - dia terus membuat hak kerana mereka jelas diikuti,' kata sumber itu. 'Lelaki itu jelas marah di belakangnya. Van itu berada di ekornya, menolaknya hampir… mereka tidak dapat memahaminya.”

Denise dan Aaron kedua-duanya dikatakan 'tergelisah' tentang situasi itu, terutamanya selepas lelaki itu 'melanggar mereka' dan menuduh Aaron memotongnya.

Sumber itu kemudian menyatakan bahawa semasa Aaron meminta maaf kepada lelaki itu, dia terus menjerit ketika Aaron memandu pergi - tanpa menyedari bahawa dia dan bekasRHOBAahli pelakon telah ditembak.

'Lelaki itu telah berlepas ketika itu, tetapi apabila mereka menyedari kereta itu ditembak, mereka benar-benar ketakutan, dan pihak produksi telah menyelamatkan tempat kejadian,' kata sumber itu. “Walaupun mereka kecewa, [Richards] memutuskan untuk kekal dan membuat penggambaran. Peranannya hanyalah perjanjian sehari.”

“Syarikat produksi membuatkan dia berasa selamat tetapi mereka tidak membuat laporan polis,” tambah sumber itu. 'Mereka berfikir sekarang bahawa orang ramai mengejar kereta itu sendiri kerana ia bernilai banyak wang.'

Orang dalam itu tidak menyatakan sama ada polis pernah datang ke set untuk menyiasat atau tidak tetapi mengesahkan tiada laporan polis difailkan.

TMZ juga berkongsi bahawa selepas insiden kemarahan jalan raya, Aaron kekal di set bersama Denise, yang bekerja selama 12 jam sebelum dia dan suaminya diiringi balik ke lebuh raya oleh polis yang tidak bertugas.

Ironinya, tambah TMZ, satu mesyuarat keselamatan senjata telah diadakan oleh penerbit pada hari kejadian.