Jenelle Evans dan David Eason adalah cuba mendapatkan anak mereka kembali selepasDavid menembak anjing keluarga merekatetapi menjelang salah satu penampilan terbaru mereka di mahkamah, mereka seolah-olah membuat keputusan yang boleh dipersoalkan dengan tiba di mahkamah dengan pistol.

Menurut laporan, mereka dipecatIbu Remaja 2bintang kelihatan mempunyai pistol di papan pemuka mereka apabila mereka tiba di mahkamah pada hari Khamis untuk melawan perintah hakim untuk mempunyai tiga daripada anak-anak mereka dikeluarkan dari rumah North Carolina mereka.

Pada 18 Mei, TMZ berkongsi rakaman video Jenelle dan David meninggalkan mahkamah pada 16 Mei tanpa anak-anak mereka dengan apa yang 'sangat [serupa] senjata api.' Outlet itu juga mengingatkan pembaca bahawa David agak terbuka tentang kegemarannya terhadap senjata api dan baru-baru ini menunjukkan senjatanya di Instagram selepas dikunjungi oleh Perkhidmatan Rahsia .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ImFcknRakin (@imfcknrakin) pada 19 Mei 2019 jam 1:37 petang PDT

Walaupun David mungkin mempunyai permit membawa, membawa pistol ke mahkamah mungkin bukan idea terbaik. Lagipun, dia sekarang sedang disiasat kerana membunuh bulldog Perancisnya selepas haiwan itu menggigit Ensley yang berusia dua tahun.Dalam lain Jenelle Evans berita, bekas bintang realiti baru-baru ini berdepan kritikan peminat dalam talian selepas berkongsi foto anaknya Kaiser, yang diambil dari jagaannya hampir dua minggu lalu .

“Tebak siapa yang akan tamat pengajian Pra-K tidak lama lagi?! ???????????? #Melting #LittleMan #MommasBoy,” Jenelle memberi kapsyen pada gambar tersebut.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jenelle Evans (@j_evans1219)

Kerana Jenelle sebenarnya tidak mempunyai hak penjagaan buat masa ini, disebabkan siasatan berterusan terhadap suaminya, ramai peminat dan pengikutnya mengejek kapsyennya.

'Teka siapa yang tidak terperangkap di 'tanah' lagi??' seorang bertanya.

'Tebak siapa yang tidak mempunyai hak penjagaan?' tanya yang lain.

“#mommasboy??” peminat ketiga tertanya-tanya. 'Anda tidak mempunyai hak penjagaan dia lol.'

“Yay! Ayah dan ibu tiri Kaiser akan berseronok semasa tamat pengajian sementara kamu tidak dapat hadir,” kata orang lain.

Beberapa pengikut Jenelle yang lain menyelarnya kerana memilih David berbanding anak-anaknya.

“Memilih lelaki berbanding anak-anak anda wow. Dapatkannya bersama. Anak-anak anda akan membesar membenci anda. Kanak-kanak didahulukan,” kata seorang wanita.

'Bagaimana dia boleh menjadi budak ibu?' seseorang bertanya. “Anda memilih seorang lelaki daripada anak-anak anda sendiri. Anda memalukan! Kanak-kanak itu berhak lebih baik daripada kamu!”

Ibu Remaja 2musim 9A disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com