Dolores Catania kelihatan sangat kurus menjelang tayangan perdana akan datang Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 10.

Menurut laporan baru, lelaki berusia 48 tahun itu baru-baru ini mendedahkan tentang diet melampau yang dia lakukan yang akhirnya mengakibatkan penurunan berat badan sebanyak 25 paun yang mengagumkan dalam hanya enam minggu dan mendedahkan bahawa dia sebenarnya diilhamkan oleh anak saudaranya Sarah dan dia. bintang bersama Teresa Giudice anak perempuan, Hakim Milania .

Mula-mula, Dolores membawanya kepadanya Instagram halaman untuk berkongsi ini sebelum dan selepas foto penurunan berat badannya yang menakjubkan!

Dolores Catania Sebelum dan Selepas Penurunan Berat Badan

Bintang RHONJ Dolores Catania Foto Sebelum dan Selepas Selepas Penurunan Berat Badan 25 Paun

'[Milania] kehilangan banyak berat badan dan dia masih kehilangan berat badan,' Dolores mendedahkan kepada Cara hidup majalah tentang cara anak perempuan rakan bintangnya memberi inspirasi kepadanya.'[Milania] pergi ke gim bersama ibunya, dan saya seperti 'Oh anda tahu apa? Saya benar-benar perlu melakukannya.’ Saya seperti ‘Lihat mereka, kenapa saya tidak boleh melakukannya?” tambahnya. 'Saya semakin berat - saya naik dan turun berat badan, saya terpaksa berhenti.'

Di samping meningkatkan rutin senamannya, Dolores mula mengikuti program diet di tempatan Pusat Kesihatan Elit di NJ , yang memerlukannya untuk memotong semua gula, karbohidrat dan minyak daripada dietnya selain mematuhi diet 750 kalori sehari.

'Perkara lain, saya tahu apabila saya memulakan diet ini yang komited bukan sahaja pada ramuan dan diet yang anda makan setiap hari tetapi hakikat bahawa anda tidak boleh menggoda diri anda untuk keluar,' kata Dolores. 'Anda tahu jika anda pergi ke restoran, ia adalah untuk makanan. Jadi saya memberitahu teman lelaki saya David, ‘Kita keluar makan tiga malam seminggu sudah berakhir.'”

Walaupun diet ekstrem Dolores berkesan untuknya, seperti yang dapat dilihat oleh peminat gambar sebelum dan selepas di atas, dia menambah bahawa ia bukan untuk semua orang.

“Ini bukan untuk seseorang yang tidak komited. Saya tidak mahu menghabiskan musim panas saya dengan berat yang saya tanggung sepanjang musim sejuk,” jelasnya. 'Berat badan tidak mudah turun apabila anda semakin tua, ia tidak begitu sahaja. Ketika kita masih muda, kita boleh kehilangannya dengan cepat.”

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com