Gina Kirschenheiter suami, Matt Kirschenheiter , terpancar kerisauan di wajahnya apabila dia ditangkap pada 22 Jun kerana 'disyaki melakukan kecederaan badan terhadap pasangan suami isteri.'

Beberapa hari selepas yang pertama Suri Rumah Sebenar Orange County pasangan, yang dipercayai mempunyai didamaikan awal bulan ini , terlibat dalam 'pergaduhan ganas' yang dilaporkan, tembakan mug Matt telah dikeluarkan oleh DAN! Berita .

RHOC Matt Kirschenheiter Mugshot

Menurut laporan 25 Jun daripada Radar Dalam Talian , Matt kelihatan 'bermata sayu, letih dan bimbang' dalam tangkapan cawannya dari penjara Orange County, tempat dia tinggal sehingga dibebaskan jam 1 pagi pada 23 Jun.

Walaupun Matt sebenarnya tidak didakwa dengan jenayah, isterinya yang terasing pergi ke mahkamah selepas pertemuan mereka yang didakwa dan memfailkan perintah sekatan keganasan rumah tangga kecemasan terhadapnya.Mengikut detik Radar Dalam Talian laporan, pergaduhan Gina dan Matt adalah 'tiba-tiba' dan 'meningkat dengan cepat,' yang menyebabkan jiran yang prihatin menghubungi polis.

'Matthew Kirschenheiter telah ditangkap pada 22 Jun pada pukul 2 pagi dan telah ditahan di Penjara Orange County kerana disyaki melakukan kecederaan badan terhadap pasangan,' Pegawai Carrie Braun dari Jabatan Syerif Orange County memberitahu Radar Online.

Sumber itu kemudiannya mengatakan bahawa Gina dan tiga anaknya 'semuanya selamat.'

'Anak-anaknya adalah keutamaan nombor satu beliau pada ketika ini, dan dia melakukan segala yang dia boleh untuk memastikan mereka baik-baik saja,' kata orang dalam.

Gina dan Matt telah berkahwin pada 2010, dan dia memfailkan perceraian pada 2018.

Manakala pasangan dilaporkan berdamai minggu lalu , mereka tidak lagi merancang untuk tinggal bersama.

Seperti yang peminat mungkin dengar, Gina juga menghabiskan masa di penjara tahun ini selepas penahanan DUI pada bulan Februari .

Kredit Foto: Instagram, Pejabat Peguam Daerah Orange County