Adakah Dolores Catania sudah bertunang dengan teman lelaki baru Paul Connell ?

Hanya seminggu selepas Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang didedahkan dengan lelaki baharunya berikutan a berpisah dengan bekas teman lelaki Dr David Principe , khabar angin bertiup kencang bahawa Dolores telah menerima lamaran daripada Paul.

Dalam foto yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram , sebentuk cincin kelihatan pada jari manis tangan kiri Dolores ketika dia melingkarkan lengannya pada kekasihnya sambil meraikan cuti Krismas dengan sejambak bunga ros merah gergasi.

RHONJ Dolores Catania Cetuskan Khabar angin Pertunangan Dengan Gambar Cincin

Selepas gambar itu dikongsi, peminat mempunyai reaksi yang berbeza-beza. Di ruangan komen siaran yang dilihat di atas, ramai yang tertanya-tanya di mana David kerana yang lain mencadangkan ia terlalu awal untuk bertunang.“Tunggu…apa yang berlaku kepada doktor?” seorang bertanya.

'Tidak akan bertahan,' tulis yang lain.

“Serius?” tanya yang ketiga.

Menurut laporan Mingguan Kami pada 20 Disember, Dolores mula berkencan dengan Paul selepas itu berpisah dengan Daud musim panas yang lalu.

'Dia memberikannya segala-galanya tetapi tidak mendapat perkara yang sama daripada David,' jelas orang dalam mengenai perpisahan itu. “Dia tidak wujud dalam kehidupan sosialnya dan jarang muncul di acara bersamanya. Mereka hanya mempunyai kehidupan yang berbeza dan tidak dapat membuatnya berfungsi. Dia tidak gembira di dalam dan untuk sementara waktu dia menyembunyikan perasaan sebenar daripada rakan-rakan.'

Kemudian, selepas diperkenalkan kepada Paul oleh rakan bersama, Dolores mendapati dirinya benar-benar 'gembira'.

“[Dolores] sentiasa bersamanya. Dia sangat menyukainya dan mereka mempunyai banyak persamaan,” kongsi sumber itu. 'Dia tertarik kepadanya pada tahap yang lebih mendalam, terutamanya sisi amalnya dan memberi kembali yang merupakan sesuatu yang dia lakukan sepanjang masa.'

Sedangkan Dolores belum lagi mengulas tentang perpecahannya dan percintaan baru, diaRHONJbintang bersama, Margaret Josephs , adalah bertanya tentang perpisahannya daripada DaudTarikh S’Moredi Instagram awal bulan ini.

'Saya tidak terkejut dengan perpisahan itu kerana saya fikir mereka bergerak dalam dua arah berbeza,' jelas Margaret. “Saya kebetulan suka David. Joe keluar menunggang motosikal bersamanya pada hari yang lain. Dia seorang lelaki yang hebat… David seorang manusia yang hebat. Dia sangat rapat dengan keluarganya. [Tetapi] Saya rasa dia tidak berminat untuk berkahwin. Saya fikir dia sangat sibuk menjadi doktor. Saya rasa cinta pertamanya adalah ubat.”

'Saya rasa Dolores berada pada satu titik dalam hidupnya di mana dia bersedia untuk mengembara dan mempunyai hubungan di mana dia menjadi keutamaan... Saya rasa orang ramai berada di bahagian yang berbeza dalam hidup mereka,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 12 tayangan perdana Selasa, 1 Februari, pada 8/7c di Bravo.