Rachel Leviss baru dapat kerja di Restoran SUR.

Menjelang pengeluaran pada musim akan datang Peraturan Vanderpump , yang dijangka bermula lewat musim bunga ini, James Kennedy 's teman wanita mengesahkan di Instagram bahawa dia kini bekerja di restoran tempat siri itu berpusat.

Pengesahan Raquel datang dalam bentuk foto di Instagram Storiesnya, yang pertama kali dikongsi oleh William Zapata , rakan kongsi perniagaan bagi Lisa Vanderpump dan Ken Todd .

“Selamat datang ke Keluarga SUR,” tulis Guillermo dalam kapsyen siarannya, turut menandai Bravo TV danPeraturan Vanderpumpsyarikat pengeluaran, Evolution Media.

Raquel Leviss Vanderpump Rules Diupah Di Restoran SURRaquel turut berkongsi berita gembira itu dalam catatan lain di laman Instagramnya.

“KEJUTAN!!!!! Anda sedang melihat tambahan terbaru kepada kakitangan menunggu SUR! Boleh saya ambil pesanan anda?' tulis Raquel pada 25 April di Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Raquel Leviss (@raquelleviss)

Beberapa hari sebelum mendaratkan pertunjukannya di restoran, Raquel menoleh ke belakang pada musim ketujuhPeraturan Vanderpump dan mengakui itu mendedahkan kehidupannya kepada kamera tidak selalunya mudah .

'Sejujurnya, sukar untuk mempunyai cebisan kecil dalam hidup saya untuk dihakimi atau dikritik oleh sesiapa sahaja. Saya tidak tahu mengapa tetapi saya jenis orang yang tidak pernah menilai orang lain, namun saya adalah pengkritik saya yang paling teruk. Lelaki ini di sini mengingatkan saya bahawa semua itu tidak penting,” tulis Raquel sambil mengangguk kepada teman lelaki James.

'Saya telah belajar orang akan sentiasa mempunyai sesuatu untuk dikatakan tidak kira apa keputusan yang anda buat. Jadi teka apa, pergi dengan perkara yang membuat ANDA paling gembira. Dan bagi saya, itu [James],” tambahnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Raquel Leviss (@raquelleviss)

Sebagai tindak balas kepada jawatan teman wanitanya, James menulis, 'SAYA SAYANG AWAK SAYA SAYANG AWAK.'

Walaupun pekerjaan baharu Raquel ramai yang tertanya-tanya sama ada dia akan ditambah kePeraturan Vanderpumpmemainkan peranan sepenuh masa untuk musim kelapan, sukar untuk mengetahui sama ada perkara itu akan berlaku pada masa ini. Lagipun, penggambaran tidak akan bermula untuk beberapa minggu lagi dan keputusan pemutus mungkin tidak dibuat sehingga beberapa bulan kemudian.

Peraturan Vanderpumpdisiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: FayesVision/WENN.com/Alamy Stock Photo