Jax Taylor dan Brittany Cartwright adalah yang terbaru Peraturan Vanderpump ahli pelakon untuk membeli rumah pertama mereka.

Berikutan berita mengenai Ariana Madix dan Tom Sandoval 's rumah baru , dan Katie Maloney dan Tom Schwartz 's tempat baru , Realiti Blurb boleh mengesahkan Jax dan Brittany telah membeli hartanah 5 bilik tidur, 5.75 bilik air yang menakjubkan di Los Angeles, hanya dalam jarak yang singkat dari bintang bersama mereka.

Menurut penyenaraian untuk rumah serba baharu itu, tempat baharu Jax dan Brittany termasuk lebih 3,700 kaki persegi ruang tamu di rumah utama dan sebagai tambahan kepada kabana, yang menawarkan tempat mandi tiga suku dan terletak betul-betul di sebelah rumah pasangan itu. kolam renang bawah tanah dan spa.

Rekod MLS menunjukkan pasangan itu menutup rumah itu tahun ini, dan harga jualan akhir ialah $1,910,000.

Dan pada 14 Mei, Brittany berkongsi foto dirinya dan Jax bergambar di hadapan tempat baharu mereka! Bersama-sama dengan gambar itu, Brittany juga menulis kenyataan emosi tentang masa depannya dengan Jax.“Saya berasa sangat diberkati! Kami mempunyai begitu banyak untuk menantikan Kami berpindah ke rumah pertama kami bersama minggu ini, kami akan berkahwin dalam masa kurang daripada 2 bulan, dan kami memulakan penggambaran musim 8!! Kami sedang membesar, bergerak ke hadapan, & berusaha untuk kebahagiaan kami selama-lamanya,” Brittany terpancut.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi (@brittany)

Selepas berkongsi gambar, Brittany, siapa akan berkahwin dengan Jax bulan depan di Kentucky , menerima sedikit cinta daripadanyaPeraturan Vanderpumpbintang bersama.

“Awwww saya suka foto ini. Tahniah semua!” Stassi Schroeder menulis.

“Woohoo!!!!!” tambah Scheana Marie .

Kredit Foto: Instarimages, Redfin