Masukkan Moore mengesahkan dia Suri Rumah Sebenar Atlanta kembali di Instagram pada hari Rabu.

Selepas khabar angin mula berkisar tentang sama ada dia akan menjadi kembali ke rancangan dalam peranan 'suri rumah' sepenuh masa atau peranan sambilan sebagai 'rakan', Kenya berkongsi foto dirinya memegang pic sambil bergambar untuk gambar pelakon di hadapan skrin hijau di Instagram.

'Saya lapar jadi saya merampas [pic],' tulis Kenya dalam kapsyen gambar itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kenya Moore (@thekenyamoore)Walaupun sesetengah peminat mengambil siaran Kenya sebagai pengesahan kepulangan sepenuh masa, dia mengesahkan dalam komen foto itu bahawa imej itu 'lama.' Dia kemudian berjanji kepada peminat mereka tidak lama lagi akan melihatnya dalam imej pelakon baharu.

'Ia adalah gambar lama yang baru akan datang tidak lama lagi,' dia lama seorang kawan.

Kenya Moore Menggoda Foto RHOA Musim 12

Sekitar masa siaran Instagram Kenya, sumber mendakwa peranannya di musim ke-12RHOA masih belum diputuskan.

'Kenya mungkin kawan, tetapi ia sentiasa bergantung pada cara penggambaran berjalan dan chemistry dengan pelakon,' jelas orang dalam kepada Kami Mingguan . “Kenya sentiasa boleh dinaik taraf kepada Suri Rumah penuh.”

Kenya menyertai pelakon semasa musim kelimanya pada tahun 2012 dan muncul dalam peranan sepenuh masa sehingga akhir musim 10. Seperti yang akan diingati oleh peminat, Kenya berkahwin secara rahsia suami Marc Daly di St. Lucia pada Jun 2017 dan terus mengekalkan perkahwinan mereka di luar kamera, amat mengecewakan penerbit. Walaupun Marc dilihat sebentar semasa satu episod musim 10, ia tidak mencukupi untuk mendapatkan peranan sepenuh masa untuk Kenya pada musim 11 dan dia akhirnya muncul pada hanya satu episod musim ini .

Selepas musim 10, Kenya mengumumkan kehamilan pertamanya . Pada November tahun lalu, Anak pertama Kenya , anak perempuan Brooklyn Doris, tiba.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com