Seperti ibu, seperti anak perempuan!

Jangan Terlambat bintang Kim Zolciak Biermann mengambil halaman Instagramnya untuk berkongsi foto baharu anak perempuan saya yang kecil itu Ariana Biermann !

Bintang realiti Bravo berusia 39 tahun disiarkan gambar di bawah Ariana yang berusia 15 tahun dengan kapsyen: “Hei wajah cantik @arianabiermann??”

Ariana Biermann

Kim Zolciak berkongsi gambar anak perempuan mini saya Ariana Biermann ini!

Pasti ada persamaan yang kuat di sana dengan sambungan berambut perang dan bibir cemberut! Tetapi pelajar tahun kedua sekolah menengah itu bukan satu-satunya Kim yang kelihatan sama sebagai kakak Ariana, 20 tahun. Brielle Bierman , juga merupakan seorang lagi Kim mini saya sehinggalah kepada peningkatan kosmetik! Dan sama seperti Mommy, Brielle juga berkencan dengan seorang atlet aka Boston Red Sox pitcher liga kecil Michael Kopech .Di bawah ialah gambar terbaru Brielle! Dan seperti yang dilaporkan baru-baru ini, Brielle yang kini dewasa, telah mula menerima gaji daripada Bravo untuk penyertaannya dalam siri realiti popular mereka Jangan Terlambat .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh snorlax (@briellebiermann)

Brielle memperoleh $7,500 yang dilaporkan setiap episod dan anda boleh tekan di sini untuk mengetahui berapa banyak Kim dan suami Kroy Biermann sedang menjana pendapatan juga!

BERITAHU KAMI – ADAKAH ARIANA & BRIELLE KIM MINI-MES?