Kredit: INSTARimages

Sumber telah dikesan Lisa Hochstein menjadi mesra dengan CEO teknologi Jody Glidden mengenai apa yang kelihatan seperti tarikh di tengah-tengah perceraiannya baru-baru ini Lenny Hochstein . Bagaimanapun, bintang itu menafikan dakwaan Lenny yang dilaporkan bahawa dia membawa dua minat romantis ke pesta Halloween suaminya.

Perceraian bekas pasangan itu telah menjadi perhatian media, dan hubungan rumor Lenny nampaknya disahkan pada episod baru-baru ini. Suri Rumah Sebenar Miami apabila dia menyatakan dalam a momen panas-mik bahawa dia akan menipu orang yang sangat dia sayangi jika dia tidur dengan isterinya.

Menurut saksi yang bercakap kepada Muka surat Enam , Lisa sedang 'berteman' dengan Jody, seorang usahawan teknologi, selepas temu bualnya dengan Larsa Pippen pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Sumber itu mendakwa Larsa turut ditemui bersama mereka di Catch Steak di NYC bersama-sama dengan minat romantiknya yang dikhabarkan, Marcus Jordan .

'Terdapat banyak canoodling di meja,' kata saksi mata, yang berkongsi bahawa ahli pelakon mengambil gambar dengan seorang peminat.Kredit: Zapata/MEGA

Di sebalik dakwaan Larsa baru-baru ini bahawa dia dan Marcus hanya kawan, kedua-duanya dirakamkan berpegangan tangan ketika mereka meninggalkan restoran.

Dan walaupun Lisa dikatakan PDA, dia juga menafikan mempunyai percintaan yang serius dengan Jody.

'Dia kawan saya. Saya tidak, seperti, berkencan dengan sesiapa pun secara serius, 'kata Lisa. 'Seperti, anda tahu, sudah tentu saya mempunyai kawan. saya jumpa orang. Saya, anda tahu, saya tidak mati.

Dia terus berkata, 'Seperti, sudah tujuh bulan [sejak berpisah dengan Lenny]. Tetapi, anda tahu, tidak ada, seperti, hubungan yang serius di kaki langit … Saya hanya cuba menjalani hidup saya dan berseronok.”

'Persahabatan' baharunya didedahkan di tengah-tengah tuduhan baru-baru ini bahawa dia 'terlibat secara romantik' dengan dua lelaki berbeza sepanjang prosiding perceraiannya, dan mereka berdua hadir di pesta Halloween Lenny.

“Bukan sahaja [Lisa] menjemput lebih 100 tetamu pilihannya sendiri ke majlis itu, [Lisa] juga menjemput sekurang-kurangnya dua tetamu lelaki yang [Lisa] terlibat secara romantik semasa menunggu prosiding pembubaran ini, jika tidak lebih awal, ” Lenny menegaskan dalam dokumen, melalui Halaman Enam.

Walau bagaimanapun, dalam temu bual dengan outlet itu Teh Real Maya podcast, Lisa menafikan dakwaan itu.

'Jadi tidak ada kebenaran untuk itu,' dakwanya, sambil menambah, 'Sejujurnya, walaupun saya sedang berpacaran, itu adalah urusan peribadi saya sendiri ... Seperti, mengapa seseorang yang meninggalkan saya untuk orang lain malah mengulas perkara seperti itu selepas berbulan-bulan nanti bila dia dah betul-betul menjalinkan hubungan?”

Dia menjelaskan, 'Ia hanya tidak benar.'

Lisa juga menangani pendedahan media Lenny. 'Saya tidak percaya bahawa dia tidak akan berhenti bercakap dengan akhbar,' kata bintang itu. 'Ia tidak perlu pergi sejauh ini, tetapi dia telah bercakap sejak hari pertama. Saya sangat pendiam, anda tahu, dan saya hampir terpaksa menangani perkara ini di rancangan itu kerana dia sendiri yang melakukannya. Dia pergi ke akhbar dan kini menjadi umum.'

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima sedang distrim di Peacock.