Kredit: Tommy Garcia/Bravo

Selepas bahan letupan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula musim 12, ketegangan antara pelakon berada pada tahap tertinggi sepanjang masa.

Fox Force Five ialah tidak lagi berkomunikasi , masih ada siasatan berterusan ke dalam bot itu diserang Garcelle Beauvais' adalah Jax , Lisa Iman dan Kathy Hilton masih di tekak masing-masing , dan Erika Jayne didakwa masih menimbulkan kekecohan tentang anting-anting berlian itu .

Walau bagaimanapun, nampaknya beberapa persahabatan masih utuh. Foto baharu mendedahkan bahawa semuanya adalah hunky dory antara Lisa, Erika, dan pelajar baru Diana Jenkins .

Mereka bertiga, bersama suami Lisa, Harry Hamlin , dan tunang Diana, Asher Monroe , menghadiri perlawanan akhir Tuan Elton John konsert bersama di Stadium Dodger di Los Angeles.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Selepas Diana menyiarkan foto kumpulan itu di Instagram, Lisa mengulas, 'Malam yang indah!!!!!!' Erika bersetuju, sambil menulis, “Masa yang hebat!!!”

sesama RHOBA bintang Kristal Kung-Minkoff suka gambar itu juga.

Tiada pengesahan mengenai siapa yang akan kembali RHOBA musim 13, tetapi sudah dikhabarkan bahawa Lisa, Erika, dan Diana adalah antara orang-orang yang kepalanya berpotensi untuk mencincang.

Itu tidak menghalang Lisa daripada berseronok. Pengasas Rinna Beauty itu menyiarkan video menari dan menyanyi bersama untuk konsert itu. Dia disertai oleh pelakon Hollywood Neil Patrick Harris dan suaminya, David Burt , yang duduk di bahagian yang sama.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh L I S A R I N N A (@lisarinna)

Seharusnya tidak mengejutkan bahawa rakan-rakan pelakon akan berada dalam semangat yang luar biasa pada persembahan itu, memandangkan Diana sangat rapat dengan Elton dan suaminya, David Furnish , yang juga berdekatan dengan RHOBA wanita semasa dia 'mengebom foto' salah satu gambar mereka.

Sebelum ke Diana RHOBA debut, Elton dan David menghantar video kepadanya memuji dan bertepuk tangan kerana menyertai persembahan dan mendoakan kejayaannya. Diana kemudiannya berkongsi ucapan selamat itu dengan pengikutnya di Instagram.

Lisa juga mendakwa rapat dengan penyanyi terkenal itu, sebelum ini menyiarkan di media sosial pada tahun 2021, “Kami telah pergi ke pesta Elton John Oscar yang hebat selama bertahun-tahun. Saya masih ingat pergi pada tahun 2006 semasa saya melakukan @DWTS dan menari sepanjang malam.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sedang mengambil a 'rehat' sehingga 2023 dan akan mengambil penggambaran musim baharu tidak lama kemudian, menurut Andy Cohen .