Sudah beberapa hari sejak itu luann delesseps adalah ditangkap dan didakwa dengan tiga jenayah selepas dia menyerang pegawai polis dan menentang penahanan berikutan malam mabuk liar.

Dan kini laporan polis telah dikeluarkan, dan ia mengandungi perincian baharu yang menakjubkan berkaitan peristiwa sebenar yang membawa kepada kejadian itu Suri Rumah Sebenar New York City bintang memalukan mugshot .

Tetapi pertama sekali Luann telah muncul semula di khalayak ramai berikutan penahanannya pada Ahad. Dia muncul di media sosial anak saudaranya pada hari Isnin dan boleh dilihat menghabiskan masa bersama abangnya Michael Nadeau dan keluarga mereka di Florida. Tangkapan skrin daripada anak saudaranya Nicole Nadeau Instagram di bawah -

keluarga luann

Penampilan umum pertama Luann sejak dia ditangkap

Ini menjadikan dia pertama dan satu-satunya penampakan sejak ditangkap.Beralih kepada laporan polis yang diperolehi oleh Muka surat Enam , yang mendedahkan polis telah dipanggil oleh seorang pengawal keselamatan yang menemui Luann dan seorang lelaki misteri di bilik hotel yang salah lewat malam Sabtu. Mereka ditemui di Bilik 407, dan bukan Bilik 327 yang mereka daftarkan di hotel Colony di Palm Beach, FL.

Luann yang mabuk dan lelaki itu nampaknya tidak bertindak balas terhadap 'berbilang percubaan untuk membuat kedua-dua subjek itu keluar dalam tempoh lima minit'.

Polis kemudian tiba sekitar jam 9.20 malam. dan menemui Luann, 52, dan rakan lamanya Julie Olson di dalam bilik. Nampaknya lelaki misteri itu cukup bijak untuk mengelak sebelum polis tiba di sana.

Laporan itu menyatakan kedua-dua wanita 'kelihatan sangat mabuk.' Julie dilaporkan mengikut arahan polis untuk keluar manakala Luann terus mengunci dirinya di dalam bilik air, enggan keluar.

Akhirnya Luann membuka pintu sebaik sahaja dia mendengar cubaan seseorang untuk membukanya dengan kunci. Malangnya ia tidak berakhir di situ kerana bekas Countess yang mabuk itu didakwa menolak salah seorang pegawai di dadanya dengan tapak tangannya, menghempas pintu di mukanya, 'menyerangnya di dahi,' menurut laporan itu.

Ini menyebabkan gari diletakkan di pergelangan tangannya dan semasa berada di belakang kapal penjelajah polis, dia nampaknya berjaya melepaskan diri daripada garinya dalam cubaan untuk melarikan diri sambil menjerit, 'Saya akan bunuh raja-raja' di polis yang cuba menundukkannya lagi. Wowzers!

Dia sekali lagi mengancam pegawai-pegawai yang miskin, menjerit, 'Saya akan membunuh kamu semua' sebelum akhirnya dia dibawa ke balai polis dan dimasukkan ke dalam sel tahanan.

Seperti yang kami laporkan, Luann dibebaskan pada hari yang sama tanpa ikatan. Dia akan kembali ke mahkamah pada 25 Januari. Dalam rakaman video daripada penampilan mahkamahnya, Luann boleh dilihat dalam keadaan bergari dengan hakim memberitahu dia perlu berhenti minum.

Dia telah sejak itu memohon maaf atas penahanannya , menyalahkannya atas 'emosi yang terkubur' yang berpunca daripadanya Perkahwinan 7 bulan kepada bekas suami Tom D'Agostino .

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI? ADAKAH LUANN PERLUKAN REHAB?