Kredit: MEGA, Instagram/Randall Emmett

Randall Emmett nampaknya mempunyai wanita baru dalam hidupnya (teruskan membaca untuk kemas kini ).

Hanya lebih setahun selepas itu perpecahannya yang tidak kemas daripada Peraturan Vanderpump bintang Lala Kent , yang sejak itu menuduhnya menipu dia dengan beberapa wanita yang berbeza, walaupun pada masa itu dia mengandung dengan mereka anak perempuan berumur satu tahun , Ocean Kent Emmett , Randall berkongsi dan memadamkan gambar dirinya dan seorang wanita misteri.

Pada hujung minggu, selepas siaran singkat Randall dibuat, pengguna Instagram yang melihat sekilas gambar itu dan dapat merakam tangkapan skrin sebelum dipadamkan berkongsi imej itu di Reddit .

Peraturan Vanderpump Randall Emmett Kongsi dan Padamkan Gambar Bakal Teman Wanita Baru

Walaupun identiti wanita itu tidak diketahui, dia mungkin orang yang sama dikesan dengan awal tahun ini di Super Bowl.Selepas Lala menuduh penerbit menipunya dengan a wanita berumur 23 tahun , mendakwa dia dan orang yang tidak dinamakan itu memulakan hubungan mereka pada Mac 2021, pada tahun yang sama dia dan Randall mengalu-alukan Ocean, Randall bergambar dengan berambut perang misteri.

Peraturan Vanderpump Randall Emmett dan Gadis Baharu di Super Bowl

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin tahu, Randall kini berada di tengah-tengah beberapa pergaduhan hak penjagaan yang jahat dengan kedua-duanya pengantin perempuan keretapinya , Lala dan bekas isterinya , Ambyr Childers , siapa yang dia kongsi dua kanak-kanak dengan (London berusia 12 tahun dan Rylee berusia sembilan tahun). Dan dalam pemfailan mahkamah baru-baru ini, setiap Halaman Enam, dia menuduh dua wanita itu, yang menjalinkan persahabatan dengan satu sama lain selepas Lala berpisah daripada Randall, daripada bersekongkol menentangnya .

'Saya percaya bahawa Ambyr dan Lauren sedang bekerjasama dalam [suatu] percubaan untuk memusnahkan reputasi saya untuk memberi mereka kedua-dua kelebihan untuk jagaan,' tulis Randall. 'Ambyr telah mengada-adakan penderaan yang tidak pernah berlaku dan saya percaya Lauren telah meyakinkannya untuk berbuat demikian.'

Selepas Ambyr difailkan untuk sekatan perintah terhadap Randall pada bulan Oktober, yang akhirnya ditolak, mendakwa peguam keluarga Randall berkata dalam e-mel mereka harus membawanya keluar, Lala bertindak balas terhadap permintaannya di media sosial.

“Cerita Ambyr bukan milik saya untuk diceritakan. Banyak lagi cerita mangsa yang didakwa juga bukan milik saya untuk diceritakan. Saya berasa ngeri dengan apa yang berlaku, dan e-mel yang dikatakan telah bertukar antara [Randall Emmett] dan peguamnya,” tulis Lala dalam catatan 27 Oktober.

KEMASKINI : Wakil untuk Randall telah menawarkan kenyataan berikut berkenaan dengan gambar yang dikongsi dan dipadamkan oleh Randall:

Randall tidak berkencan dengan wanita dalam gambar itu; Mereka hanya kawan. Selepas menyiarkan gambar itu, Randall menyedari orang mungkin mendapat idea yang salah, yang mereka lakukan, jadi dia menariknya ke bawah.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.