Rachel Leviss sedang melontarkan sedikit teduhan pada Lala Kent di media sosial.

Semasa episod baru-baru ini Peraturan Vanderpump , Lala dilihat merujuk kepada Raquel sebagai 'Bambi-eyed b**th' semasa pergaduhan sengit antara dua bintang bersama.

Semasa menikmati pemandangan dan bunyi Coachella di Indio, California pada hujung minggu, ratu cantik dan model berusia 24 tahun itu berkongsi foto dirinya memakai rantai 'Bambi' pada Instagram sambil mempamerkan sambungan rambut barunya.

Vanderpump Peraturan Raquel Leviss Memakai Kalung Bambi

“Sukalah!” seorang peminat menulis selepas mengambil perhatian terhadap karya itu.'Yasss kalung BAMBI,' tulis seorang lagi.

Raquel turut menunjukkan rantai leher Bambinya dalam siri gambar lain.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Raquel Leviss (@raquelleviss)

'Saya suka bahawa kalungnya berkata Bambi, cara untuk mengalahkan pembuli,' tulis seorang pengulas.

Sebagai peminatPeraturan Vanderpumpakan ingat, Lala melabel Raquel a “B***h bermata bambi” selepas didakwa mendengar dia berkata dia menggunakan 'kad ayah' untuk mendapat simpati di Restoran SUR.

Walaupun Raquel kemudian menegaskan dia tidak pernah mengatakan apa-apa 'kurang sopan' tentang bapa Lala, Lala memberitahu kami semasa temuduga bulan lepas bahawa dia percaya Raquel telah 'memperkecilkan kematian' ayahnya dan mengesahkan dia tidak menyesal tentang pertikaian mereka.

Dalam lainPeraturan Vanderpumpberita, teman lelaki Raquel, James Kennedy , baru-baru ini membelanya di Twitter dengan menunjukkan bahawa perkara yang dia perkatakan Katie Maloney dan beratnya tidak lebih teruk daripada komen rakan bintangnya tentang kecerdasan Raquel, atau sepatutnya kekurangannya .

'Saya fikir memanggil seseorang gemuk dan mengatakan seseorang itu 'bodoh seperti batu' secara harfiah sama buruknya dengan satu sama lain. Panggilan nama adalah panggilan nama,” tulisnya di Twitter.

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Gambar: Instarimages