Diana Jenkins berkongsi pandangan yang jarang berlaku tentang semua anak-anaknya bersama-sama. Menurut Heavy, anak perempuan Diana Aeneas , yang kedua tertua, kebanyakannya tinggal di U.K.

Anak sulungnya Innis , yang berusia 22 tahun pada tahun ini, telah dipamerkan dalam beberapa adegan di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Peminat jarang melihat kelibat tiga kanak-kanak itu bersama di media sosial.

Diana kerap menyiarkan video dan gambar hanya anak perempuannya yang berusia dua tahun Elia . Kini, dia hanya memuat naik foto seluruh kumpulan adik-beradik itu.

Didalam Catatan Instagram 16 Disember , Diana berkongsi imej anak-anaknya di luar ketika mereka bergambar di hadapan pokok yang bercahaya. Eliyanah dipegang oleh Innis ketika Eneya berdiri di sebelah mereka dengan haiwan peliharaan keluarga mereka, seekor anjing berbulu putih yang dipanggil. Mutiara .Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Dalam video, anak bongsu menunjuk ke arah rumah. Dalam klip berbeza, anak lelaki Diana memegang Eliyanah di rumah agam itu, yang mempamerkan banyak pokok Krismas.

Dalam video yang berbeza, ibunya memuji 'baju Gucci yang bagus' Eneya. Eneya kemudian menjawab, 'Ini milik awak!'

Bintang itu menulis kapsyen siarannya, 'Dunia saya.'

Peminat Diana membanjiri siaran itu dengan komen, sambil seorang penonton memuji 'gambar keluarga yang cantik itu.' Seorang lagi berseru, melalui berat , “Aww semua bayi anda bersama-sama!!” manakala pengguna yang berbeza menyatakan, “Sungguh cantik dan menakjubkan semuanya dan semuanya. Hati awak mesti penuh.”

Diana dilaporkan mengharapkan anak keempatnya . Bapa, dia pasangan Asher Monroe , turut mengalu-alukan Eliyanah.