Meghan King Edmonds berkongsi foto baharu dirinya dan suami Jim Edmonds pada malam Jumaat.

Dua minggu selepas berita tersebar mengenai Hubungan Jim yang tidak sesuai dengan perempuan lain, the Suri Rumah Sebenar Orange County star menggunakan Instagram Storiesnya untuk berkongsi foto mereka berdua dengan kapsyen yang sangat menarik di mana kedudukan perkahwinan mereka .

“Dia bukan orang suci. Tetapi Saint (San) Diego berharap kami mengetahui jalannya,” tulis Meghan dengan imej yang diambil di San Diego, California.

RHOC Meghan King Edmonds Kata Suami Jim Edmonds bukan orang suci

Sementara Meghan mencetuskan khabar angin tentang perceraian minggu lalu apabila dia berkongsi a gambar dirinya tanpa cincin perkahwinannya , dia dan Jim bertemu semula beberapa hari kemudian di hospital untuk menyokong anak lelaki mereka yang berusia setahun, Hart, yang sedang menjalani ujian di hospital.Susulan dakwaan hubungan sulit dengan wanita simpanan yang sepatutnya Jennifer McFelia Villegas , Jim bercakap kepada Kami Mingguan.

'Saya menghantar teks, yang salah,' akuinya. 'Tetapi saya tidak pernah menyentuh gadis ini atau pernah bertemu dengannya sehingga - saya bertemu dengannya sekali selama satu minit di bawah stadium di Atlanta untuk mengetahui mengapa dia mahu menetapkan saya dan mengancam untuk mengatakan kami mempunyai hubungan sulit. Tanpa sebab selain untuk saya memberikan wang kepadanya.”

'Saya terlibat dalam perbualan yang tidak sesuai dengan orang ini,' sambungnya. “Tidak pernah wujud sebarang jenis hubungan atau hubungan fizikal. langsung tiada. Ini adalah seseorang yang cuba mengaut keuntungan dari nama saya. Saya sedar dia telah melakukan ini kepada orang lain pada masa lalu.

Meghan juga bercakap tentang urusan itu , memberitahu majalah itu, 'Saya hanya menyalahkan suami saya atas tindakannya: dia membuat pilihan untuk mengkhianati kepercayaan saya dan menjejaskan perkahwinan kami.'

Meghan dan Jim telah dipaparkan padaSuri Rumah Sebenar Orange Countydaripada musim 10 hingga musim 12 .

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Instagram