Meghan King Edmonds tidak membiarkan kehamilannya menghalangnya, malah hakikat bahawa dia mengharapkan anak lelaki kembar!

The Suri Rumah Sebenar Orange County star baru-baru ini pergi ke gim dan berkongsi swafoto yang menunjukkan bayinya yang semakin membesar ketika dia baru sahaja menamatkan trimester pertama kehamilannya. Dia juga mendedahkan berapa pound yang dia peroleh setakat ini.

Meghan berkongsi gambar di atas padanya Instagram halaman dengan kapsyen: “Gambar #IdidIt! Hanya mengambil masa 15 minggu dan 14 paun untuk keluar dari blah trimester pertama tetapi di sini saya berada di gim – akhirnya! #15weekspregnantwithtwins#perut.”

Meghan, 33, mengumumkan dia mengandung lagi semasa perjumpaan semula RHOC pada bulan November dengan bantuan IVF. Dan kemudian hanya beberapa minggu yang lalu, dia secara mengejutkan mendedahkan dia mengharapkan anak kembar dengan suami Jim Edmonds melalui siaran Instagram yang dikongsi di bawah.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Meghan akan tiba pada bulan Jun. Juga anak perempuannya Aspen King Edmonds baru-baru ini meraikan hari lahirnya yang pertama pada 24 November 2017.