Meghan King Edmonds telah menanggalkan cincin perkahwinannya kerana khabar angin terus berkisar mengenai suami Jim Edmonds ' urusan.

Semasa Jim bersiap untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap perempuan simpanannya yang didakwa , yang masih belum dinamakan, the Suri Rumah Sebenar Orange County bintang telah memberi tumpuan kepada keluarganya. Selepas berkongsi beberapa siri gambar tiga anaknya di Instagram Stories pada hujung minggu, Meghan kembali ke media sosial pada hari Selasa dengan gambar dirinya yang menceritakan.

'Terima kasih [Mulberry dan King] kerana memaksa saya menjaga diri saya dan berpakaian dengan pakaian paling comel yang pernah ada,' tulis Meghan dalam kapsyen fotonya, termasuk jari tanpa cincin.

Meghan King Edmonds dari RHOC Menanggalkan Cincin Perkahwinan

Selepas berita tentang hubungan sulit Jim mula-mula tersebar minggu lalu, Meghan berkongsi catatan blog di mana dia mengakui bahawa dia berjuang untuk kembali ke kehidupan normalnya. Dia menyelar suaminya kerana 'mengkhianati saya dengan cara yang paling menjijikkan dan umum.''Ini tidak adil. Saya menangis teresak-esak muka saya pedih kerana garam dari air mata saya. Saya keletihan. Anak-anak saya yang miskin tidak mendapat ibu mereka yang setia. Dan ia hanya 36 jam,' tulisnya. 'Saya berasa sedih. Oh, adakah saya berasa sangat sedih! Saya rasa ditinggalkan. Sunyi. Kawan baik saya, orang nombor satu saya telah berbohong kepada saya.”

Walaupun Meghan difahamkan berasa keseorangan selepas hubungan sulit Jim, yang dia menegaskan tidak pernah fizikal , beberapa bekasnyaSuri Rumah Sebenar Orange Countybintang bersama, termasuk Vicki Gunvalson dan Hakim Tamra , mempunyai berkongsi mesej sokongan dalam talian . Terbaru, laporan daripada Radar Dalam Talian dicadangkan Shannon Beador telah menghubungi Meghan, berharap dapat membantunya melalui skandal curang suaminya.

'[Shannon] telah ditipu dan dia tahu apa yang dia rasa sekarang,' kata sumber yang rapat dengan situasi itu. “Ia adalah situasi yang sangat menyakitkan dan semua orang bersimpati dengan Meghan. Tidak kira sama ada dia meninggalkannya atau tidak, dia tetap menjadi mangsa dalam situasi ini.”

'Shannon dan gadis-gadis lain berpendapat Meghan harus meninggalkan Jim, tetapi akhirnya ia adalah pilihannya. Mereka menawarkan sokongan mereka kepadanya,” tambah sumber itu.

Walaupun Meghan tidak lagi memakai cincin perkahwinannya, rancangan untuk bercerai masih belum disahkan. Minggu lepas, dia memberitahu pembaca blognya bahawa dia berharap dapat menyelamatkan perkahwinannya .

Suri Rumah Sebenar Orange Countyakan kembali ke Bravo TV untuk musim 14 pada musim panas ini .

Kredit Foto: Instagram