Vicki Gunvalson anak perempuan, Briana Culberson , dan suaminya, Ryan Culberson , telah kehilangan sebanyak 86 paun selepas mengambil diet keto .

Dalam siaran Instagram baharu, the Suri Rumah Sebenar Orange County star berkongsi foto terbaru Briana dan Ryan, yang berpindah ke North Carolina pada 2017 , dan menyertakan hashtag diet keto.

'Hanya ingin berkongsi foto Briana dan [Ryan Culberson] yang luar biasa ini,' tulis Vicki dalam kapsyen fotonya. “Bersama-sama mereka telah kehilangan lebih 85 paun sejak musim panas lalu. Dia berasa lebih baik dan lebih sihat daripada sebelumnya. Sangat merinduinya merentasi batu, tetapi tidak boleh lebih berbangga dengan mereka berdua.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)Foto Vicki pertama kali dikongsi di Instagram oleh Ryan, yang mengesahkan dia dan Briana sebenarnya telah kehilangan 86 paun bersama-sama.

“Meraikan menjadi 86 paun lebih ringan antara kami berdua! Apa tunggu lagi ” dia bertanya kepada peminat dan pengikutnya.

Briana dan Ryan memutuskan untuk mula makan, dan hidup, sihat tahun lepas selepas dia bergelut dengan gejala yang berterusan disebabkan oleh diagnosis Lupusnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ryan Culberson (@ryan_culberson)

Pada November 2017, Briana menjelaskan sebab dia dan Ryan memutuskan untuk berpindah ke Carolina Utara bersama dua anak mereka yang masih kecil.

“Kami mahu mencubanya selepas Ryan bersara untuk melihat sama ada kami akan gembira. Sepanjang tahun lepas ini saya benar-benar tidak berpuas hati tinggal di sini. Saya sentiasa berhubung lebih banyak dengan akar Midwest saya dan saya tidak pernah benar-benar berasa seperti saya sesuai di Orange County. Ini gaya ibu saya tetapi bukan gaya saya,” kata Briana.

“Saya dan Ryan membuat keputusan ini bersama-sama tetapi sayalah yang sebenarnya menolaknya sedikit lagi. Saya perlukan kehidupan yang sederhana untuk kesihatan saya,” sambungnya. “Saya mendapat pekerjaan yang menakjubkan, kami menemui rumah yang menakjubkan. Semuanya bagus!!! Orange County adalah keadaan huru-hara dan terlalu mahal. Bukan cara saya mahu menjalani hidup saya dan itu pilihan SAYA.”

Suri Rumah Sebenar Orange Countys eason 14 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan pada bulan Julai atau Ogos.

Kredit Foto: Bravo TV, Instagram