Hakim Tamra dan bekas suaminya Simon Barney bersatu semula untuk meraikan anak perempuan mereka Sophia .

Suri Rumah Sebenar Orange County bekas berhimpun pada malam Jumaat untuk menghantar Sophia ke tarian darjah lapan.

Selama bertahun-tahun, Tamra bersikap terbuka tentangnya perhubungan yang menyusahkan dengan bekas suaminya, terutama berkaitan dengan anak perempuan mereka Sidney Barney . Tetapi pada malam Jumaat, kedua-duanya meletakkan isu mereka di belakang mereka untuk satu malam dan bergambar bersama Sophia untuk gambar yang dikongsi Tamra di laman Instagramnya.

'Tarian gred 8... jawatan terakhir tidak diluluskan 'Sophia' ????,' tulis Tamra Instagram .

Simon Barney dan Tamra Judge dengan anak perempuan Sophia BarneyTamra juga dikongsi foto yang sama di Instagram Storiesnya dengan kapsyen: 'Kami sangat berbangga dengan kamu Sophia,' sambil menambah 'Ibu & Ayah.'

Pertemuan semula dengan Simon ini berlaku hanya beberapa bulan selepas Tamra mendedahkan bahawa Simon enggan membenarkan Sophia membuat filem RHOC bersama adik-beradiknya yang lain. anak lelaki Tamra Ryan Vieth dan Spencer kedua-duanya sudah cukup umur untuk membuat penggambaran kerana mereka berusia lebih 18 tahun. Bagaimanapun, Sophia bukanlah orang dewasa yang sah dan oleh itu memerlukan kebenaran kedua ibu bapa.

“Menyakitkan hati saya kerana Sophia rasa diketepikan. Kami telah merayu kepada ayahnya,” Tamra mendedahkan pada bulan April mengenai Sophia tidak menyertai sesi pemotretan RHOC.

Simon dan Tamra juga mempunyai a perbalahan awam tahun lepas selepas Simon menuduh Tamra cuba melakukannya jauhkan dia daripada tamat pengajian sekolah menengah anak lelaki mereka Spencer. Simon akhirnya menghadirinya.

Suri Rumah Sebenar Orange Countydijangka kembali musim panas ini di Bravo.

Kredit Gambar: Bravo, Instagram