Kredit: Shutterstock/Debby Wong

Lisa Hochstein mengambil halaman Instagramnya pada hujung minggu, di mana dia berkongsi foto dirinya dan dua anaknya, Logan yang berusia enam tahun dan Elle yang berusia dua tahun, bersama-sama dengan penghormatan Hari Bapa.

Minggu selepas suami berpisah Lenny Hochstein 'membutakan mata' dia dengan berita tentang perceraian mereka yang akan datang dan teman wanita barunya, Katharina Mazepa , selepas 12 tahun perkahwinan, yang Suri Rumah Sebenar Miami ahli pelakon seolah-olah memayungi bekasnya dengan mencadangkan dia gagal mengutamakan keluarganya.

'Selamat Hari Bapa kepada semua bapa hebat di luar sana yang mengutamakan keluarga mereka,' tulis Lisa pada 19 Jun.

RHOM Lisa Hochstein Mewarnai Bekas Lenny dengan Siaran Hari Bapa

Dalam dokumen perceraian yang difailkan pada bulan Mei, Lenny berkata 'perbezaan yang tidak dapat didamaikan telah timbul antara pihak-pihak sehingga perkahwinan mereka tidak dapat dipulihkan dan tidak ada harapan untuk perdamaian yang bermakna.'Berikutan pemfailan cerai, Lenny memfailkan dokumen mahkamah tambahan dalam usaha untuk suruh Lisa keluarkan dari rumah Star Island bernilai $52 juta mereka, dengan menyatakan bahawa perjanjian pranikah mereka memerlukan dia meninggalkan rumah itu dalam masa 30 hari selepas dia memfailkan.

Beberapa hari kemudian, Lenny mengesahkan bahawa dia telahberpindah keluar dari rumahSementara.

“Saya telah memilih untuk keluar dari rumah keluarga. Pada satu ketika, saya menjangkakan akan dapat kembali tetapi tidak sebelum Lisa mempunyai rumah yang boleh dia bahagia. Anak-anak akan terus tinggal di rumah keluarga pada setiap masa,” katanya dalam satu kenyataan kepada Narcity.

Lenny juga mengesahkan bahawa dia telah mengambil 'semua langkah yang perlu untuk memindahkan Isteri dengan selesa kepada penginapan mewah yang selesa untuknya dan anak-anak,' dan dia meminta mahkamah 'memasukkan Perintah yang menetapkan tarikh pasti Isteri akan mengosongkan kediaman di mengikut Perjanjian Pranikah.”

Walaupun Katharina telah dituduh sebagai 'wanita lain' dalam senario antara Lisa dan Lenny, dia memberitahu Halaman Enam bahawa dia percaya Lisa sedar tentang hubungan mereka sebelum berita itu dihebahkan kepada umum.

“Realitinya, saya dan Lenny sudah lama berpisah dengan pasangan dan sedang bercerai. Saya dimaklumkan Lisa sedar sepenuhnya dia akan keluar dengan saya,” kongsi Katharina.

Suri Rumah Sebenar Miamimusim lima ialah sedang dalam pengeluaran dan dijangka memulakan penstriman di Peacock pada hujung tahun ini.