debu Danielle sedang berpindah dari perkahwinannya yang singkat kepada Marty Caffrey .

Hanya beberapa hari selepas itu penceraian mereka telah dimuktamadkan , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang mendedahkan dengan teman lelaki barunya, Oliver Maier , di Instagram semasa lawatan ke resort Nikki Beach di Saint Barth.

'Misteri selesai,' tulis Danielle dalam kapsyen foto mereka berdua bercium di bawah pelangi.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Danielle Staub (@daniellestaub)Menurut laporan baru, perkara yang agak panas dan berat antara bintang realiti dan teman lelaki ahli perniagaannya.

'Mereka sedang berpacaran dan sangat bercinta,' kata sumber Kami Mingguan .

Minggu lalu, selepas Danielle dan Marty menamatkan perkahwinan mereka selama berbulan-bulan, seorang kerani memberitahu majalah bekas pasangan itu, yang kedua-duanya memfailkan perintah sekatan terhadap satu sama lain selepas perpecahan musim panas 2018 mereka, 'hampir tidak memandang satu sama lain' dan 'tidak kelihatan gembira.'

Danielle dan Marty mengikat tali di Bahamas pada Mei tahun lalu dan beberapa bulan kemudian, Marty memanggil isterinya ketika itu kerana berpura-pura menjadi sesuatu yang dia tidak ada di Instagram. Kemudian, selepas dia difailkan untuk bercerai , Danielle menuduhnya menghina secara lisan dan emosi.

'Tiada seorang wanita yang dia bercakap dengannya yang boleh mengatakan bahawa dia bukan seorang lelaki yang kesat,' kata Danielle pada bulan Disember. 'Ia adalah tingkah laku yang tidak menentu dan ia berterusan. Maksud saya, berterusan. Tidak akan melepaskan gas itu.'

Berikutan berita tentang percintaan baru Danielle, Marty memberitahu majalah itu dia dan bekas isterinya 'ramah' dan masih tinggal bersama. Dia juga berkata dia berharap Oliver akan meningkatkan dan membayar 'hutang tertunggak' Danielle dilaporkan berhutang kepadanya.

“Saya tidak kenal dia. Danielle masih tinggal di sini,” jelasnya. 'Mereka tidak boleh berpacaran lebih daripada satu atau dua minggu, tetapi itu tidak penting bagi saya. Saya harap dia yang menulis cek dan membeli rumah dan kandungan saya serta membayar hutangnya yang tertunggak kepada saya. Ia akan menyelamatkan saya daripada masalah menjual di pasaran. Malah, saya akan berjabat tangan dan berterima kasih kepadanya. Jika dia gembira, saya gembira untuknya. Kami berdua pernah berpacaran.”

Sebelum didedahkan kepada Oliver, Danielle telah dikaitkan kepada ahli muzik Al B. Pasti .

Suri Rumah Sebenar New Jerseydisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Diego Corredor/Media Punch/INSTARimages.com, Instagram