The Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Margaret Josephs baru-baru ini berkongsi foto kebelakangan yang menakjubkan dari zaman mudanya, di mana dia bergambar dengan salah seorang anak tirinya.

Margaret, 52, telah terbuka di rancangan itu tentang hubungannya yang tegang dengan anak tirinya, berikutan perceraiannya dengan ayah mereka dan bekas suaminya, Jan Josephs , tetapi dia telah berjaya mengekalkan hubungan baik dengan salah seorang anak tirinya ketika dia melayari laman Instagramnya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada anak tirinya. Bret Josephs selamat hari jadi.

“Selamat Hari Lahir kepada @bretjosephs saya. Tidak percaya ke mana perginya tahun. Beruntung saya memanggil awak saya sendiri ?????,” tulis Margaret pada Instagram bersama gambar dirinya bersama Bret.

Margaret Josephs muda dengan anak tiri Bret Jospehs

Bintang RHONJ, Margaret Josephs bergambar dengan anak tirinya Bret dalam foto kebelakangan ini

Semasa musim terakhir RHONJ, Margaret berkongsi bahawa walaupun ketegangan berterusan dengan adik-beradik Bret, hubungannya dengan Bret kekal positif sepanjang tahun. Bagaimanapun, dia menambah bahawa walaupun dia bergaul mesra dengan bekas suaminya Jan, hubungan Bret dengan ayahnya tidak begitu indah.'Saya mempunyai hubungan yang baik dengan Jan. Saya mempunyai hubungan yang baik dengan Bret,' Margaret berkata semasa aRHONJepisod pada bulan Januari 2019. 'Saya sepatutnya boleh bermain ahli jodoh ahli terapi keluarga, menyatukan mereka kembali, mengapa tidak?'

Seperti yang diketahui oleh kebanyakan penonton RHONJ, Margaret meninggalkan bekas suaminya Jan, selepas 17 tahun perkahwinan mereka, untuk bersama suaminya sekarang Joe Benigno .

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com, Instagram